7. maaliskuuta 2012

Vihreää


Olen aivan poikki. Neljä tuntia gradun kanssa kamppailua ja olo on kuin olisin jäänyt jyrän alle. Pakko oli luovuttaa ja tulla kotiin viettämään teehetkeä. Parasta teehetki on viettää viltin alla ja hyvän kirjan kanssa tai istuskellen keittiön pöydän ääressä ja lueskellen päivän lehtiä tai ystävien kanssa rupatellen viikon kuulumisia. Niin, tee hetki on aina paras hetki miten sen vain vietät! <3

Tänään me oltiin teemukin kanssa ihan kahden. Kevät aurinko paistaa ihanasti keittiöön ja lämmittää samalla mieltä. Onneksi on keksi kaverina! Muuten saattaisi mieli synkistyä katsellessa armottoman auringon paljastamia sormenjälkiä ikkunassa, leivänmurusia mikronpäällä, villakoiria seinänvierustoilla. Onneksi on siis keksi! 

En ennen pitänyt oikein kekseistä. Tai siis ainahan minä olen syönyt kaikkea herkkua ja makeaa, mutta en oikein ole ymmärtänyt sitä keksi vouhotusta. Kai sitä makuhermot ovat kehittyneet vuosien saatossa, sillä nyt metsästän sitä täydellistä keksireseptiä. Jotain sellaista, mikä päihittäisi ihanat Bastogne-keksit!

Teekupissa on tänään vihreää teetä Intiasta. Ystävät kävivät seikkailulla noissa maisemissa ja toivat tuliaisina mausteita ja teetä. Simo sai mausteet ja minä vohkin teen. Pidän vihreästä teestä silloin, kun se ei maistu kitkerältä. Juon kyllä maustettunakin vihreää teetä, mutta suosikkini on kyllä tämä aivan simppeli ja aito perusvihreä. Muutama kakkara riittää kupin pohjalle. Näyttää tosiaan vähän kakkaraiselta ;) Maistuu kyllä teeltä, ja olenkin lohduttanut itseäni (ja muutamia muita juojia), että mikäli joukossa on lehmänkakkaa, niin ainakin se on pyhän lehmän sellaista!  Ihanaa keskiviikkoa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti