1. maaliskuuta 2012

Juhlahetki En tiedä voiko se olla hyvien häiden merkki, että kuvien ottamiselle ei ole jäänyt juhlissa liiemmin aikaa :) Viikonlopun häät olivat ihastuttavat – juuri yhtä ihanat kuin hääpari itsekin. Montaa kuvaa en täällä ajatellut jakaa häistä, mutta muutama ”neutraali” tilannekuva tuosta ainutkertaisesta päivästä. 

Vihkitilaisuus oli kaunis ja herkisti juhlaväen moneen kertaan kyyneliin. Kirkossa ja juhlapaikalla saatiin nauttia ihanasta musiikista ja tunnelmasta. Häissä ehdottomasti parasta ovat kyllä ihmiset! Olen kovin kiitollinen, että jälleen sain tutustua uusiin mahtaviin ihmisiin ja lämmitellä vanhoja kaveruussuhteita uudelleen. 

Pukuni oli Sokkarin  alesta löytynyt punainen satiini (?) mekko. Malliltaan sellainen ”pikku-Myy”. Sutaisin siihen vyön satiininauhasta, ja hienosti toimi tämä kokonaisuus yhteen bestmanien ja toisen kaason pukujen kanssa. Vyötä tosin lyhensin vielä lennossa ennen toimitusta. Rennosti mentiin ihan niin kuin morsiusparin toivekin oli. :)  

Kuvista löytyy myös mainio tekemäni rakkaudenmalja. Käytössä oli, mutta voin kertoa, että vielä täytyy vähän hioa näitä taitoja ennen kuin aivan kokonaista astiastoa alan työstää. Oli meinaan kohtuullisen kamala tuo kuppi käytössä! :D

Seuraavia juhlia odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti