21. maaliskuuta 2012

Klassista korvaan

Ah, kotona! Paiskin jo monta tuntia koululla hommia ja ajattelin, että olen kyllä nyt ansainnut rentoiluhetken kotisohvalla. Ihanan hiljaista täällä. 

Tiedättekö, että välillä ihmettelen, että olenko todella ainoa kirjaston käyttäjä, joka on opetettu siihen, että kirjastossa ollaan hiljaa? Täällä koulun iso tietokone/opiskelutila on sijoitettu kirjaston ensimmäiseen kerrokseen. Tilaa on mukavasti ja jokaisella koneenkäyttäjällä on oma pieni nurkkaus vallattavana. Jostain syystä kuitenkin useat kanssaopiskelijat katsovat oikeudekseen käyttää tilaa ryhmätöiden tekemiseen, kaverien kanssa hengailuun ja omien asioiden hoitamiseen PUHELIMESSA. En kestä. Oma gradu etenee jo muutenkin aivan riittävät rauhalliseen tahtiin, joten ylimääräisiä häiriötekijöitä toivoisin ympärilleni mahdollisimman vähän. Toki joskus huomautankin ihmisille asiasta, mutta tiedättekö, aina en jaksaisi olla se salin ainoa ääneen nipottaja. 

Nyt olen kuitenkin selättänyt nämäkin ongelmat: Ylen Klassinen nettiradio ja kuulokkeet korviin :) Volumia säädän sen mukaan kuinka monta kujertelevaa pariskuntaa, ryhmätyöporukkaa tai elämänsä tilittäjää sattuu samalle nurkalle. Kesään mennessä olen joko menettänyt kuuloni tai rakastunut oopperoihin.    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti