6. maaliskuuta 2012

Mari haavetta


Aiemmin seikkaillessani Marimekon sivuilla löysin paljon muutakin ihanaa kuin vain mekkoja. Tässä muutamia maistiaisia. 

Huomaan usein, että mainoksissa tai netissä vilahtelevat Marimekon uutuudet eivät sykähdytä minua lainkaan. Kuitenkin liikkeessä vieraillessani ja erityisesti hypistellessäni samoja tuotteita livenä saatan ihastua hyvinkin itselleni erikoisiin kuoseihin tai malleihin. Uskon, että puoletkaan aiemman postauksen mekoista eivät miellyttäisi minua rekissä saati sitten päälläni. Tämä on syy miksi en käytä nettiputiikkeja. Kaikki ostettava pitäisi kuitenkin käydä sovittamassa ja hipelöimässä jossain ”oikeassa liikkeessä”. :)


Astiat. Simo väittää, että meillä on jo ihan tarpeeksi monta kuppia ja pataa, mutta miten niin naisella ei voi olla useampi teekannuja? Onhan miehilläkin monta ruuvimeisseliä ja jakoavainta. Ei se vaan olen ihan sama millaisesta kannusta sen teen juopi! Tai entä tuo maailman suloisin rusetti nimeltään Simo. <3

Odotan innolla seuraavaa vierailua kotiseudulle, sillä silloin on luvassa ehkä myös Marimekon tehdasmyymälän koluamiskeikka. Ehkä jotain keväistä, ja päälläkin kivalta näyttävää, löytyy tuolta reissulta. Pakko kuitenkin muistuttaa itseään(kin), että tavallisesti tämä ostoinnokkuuteni kuitenkin rajoittuu vain tähän haaveiluun. Se on niin kummaa, että nämäkään tavarat eivät olisi lainkaan niin ihania, jos ne köllöttelisivät täällä meillä. Kyllä se haaveilu on vain niin mukavaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti