4. maaliskuuta 2012

Lisää aineita!


Ihanaa, kun kommenttiboksiin on vilissyt kommentteja ja vinkkejä ekologisesta ja kemikaalittomasta hiustenhoidosta! Laittakaa tulemaan vaan lisää ideoita ja ajatuksia. Toisiltamme opimme kaikki uutta! :)

Ajattelin, että voisin vielä näyttää mitä muuta päivittäisessä hiusten ja kropanhuollossa käytän. Palashampoon kaverina on nyt Mádaran ravitseva ja korjaava hoitoaine, joka minulla on ainakin käytössä toiminut aivan tavallisen hoitoaineen tapaan. Tukka on helposti kammattava suihkun jälkeen ja sähköisyyttä ei ole havaittavissa. Nyt kuitenkin pari viimeistä pesukertaa olen mennyt (osin laiskuuttani ja osin kokeilumielessä) ilman hoitoainetta ja hämmästys on ollut suuri. Mistä tämä kuohkea, kiiltävä ja pehmeä tukka on oikein peräisin? Ilmeisesti Mádaran hoitoaine on sen verran tykkiä, että hoitava ominaisuus myös latistaa hentoa hiustani. Kommenttipoksissa Anna-Mari vinkkasi, että omenaviinietikalla huuhtelu toimii varsin hyvin hoitoaineena palashampoo pesun jälkeen. Tätä täytyy ehdottomasti kokeilla! Odotan jo ihan innolla seuraavaa hiustenpesukertaa ;)
 
Mádaralta minulla on nyt käytössä myös kasvojenpuhdistus vaahto. Aiemmin käytin Vihreän kosmetiikan savi-merilevä kasvosaippuaa, mutta johtuen ehkä talvesta, muuttuneesta ihosta tai jostain muista syistä, saippua ei oikein tuntunut toimivan minulle. Iho jäi pintakuivaksi, mutta epäpuhtaudet eivät hävinneet mennekään. Vihreän kosmetiikan sivuilla kuitenkin todettiin, että juuri tästä saippuasta on tullut markkinoille uusikoostumus, joka olisi entistä hoitavampi. Ehkä vielä testaan tätäkin myöhemmin. Mutta nyt siis käytössä tuo vaahto, ja hurjan tyytyväinen olen ollut! Koostumukseltaankin kiva ja pumppupullo on kätevä käyttää, vaikka plussaa ei nyt kyllä muuten herukkaan pakkauksesta.

Kasvorasvana olen käyttänyt jo pitkään Vihreän kosmetiikan oliivi-sheavoita. Sopii kaikkeen ihonhoitoon päänahasta raskausarpiin. Samalla voiteella Simo on taltuttanut kutisevat ihottumat käsivarsista. Koostumukseltaan voimainen ja imeytyy hitaasi, mutta muuten varsin mainio tuote. Suosittelen!
Tässäpä näitä vinkkejä! Laittakaa omat suosikkinne jakoon :)  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti