3. maaliskuuta 2012

Mun mekkoja

Tänään meille Hämeen sydämestä ajelee viikonlopun viettoon ihana ystävämme. Koko viikonlopun saan varmasti kuunnella miesten tasokasta läppää ja keskustelua autoista, joten voinen varmasti täällä hehkutella hieman ”tyttöjen jutuilla”. 

Tyttöjen kanssa torstaina puhuttiin siitä miten kevät ja uudet VÄRIKKÄÄT sisustus trendit ja kankaat ovat vieneet meidät mennessään. Meillä on kohtuullisen värikäs makkari ja erittäin värikäs vihreä keittiö. Tämän vuoksi olen ajatellut pitää edes yhden huoneen suhteellisen neutraalina. Olohuoneeseen ei siis varmaankaan ole edes näiden uusien trendien myötä tulossa mitään väriloistoa. Jotain piristystä on kuitenkin saatava tähän alkavaan kevääseen. 

Eksyin Marimekon nettisivuille, ja siitä se sitten lähti..

Ja kuten huomaatte, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta kaikissa mekoissa on lähes sama malli. Ehdottomia suosikkejani ovat täydellinen tasaraitainen Kaste-tunika, Mika Piiraisen suunnittelema musta Kaiut-mekko sekä iki-ihanan (jokaisen keski-ikäisen naisopettajan kaapista löytyvän) Iloisen takin ystävä -  Nadja-kankainen Kurkistus-tunika. Oliko se sittenkään niin värikästä? :) 

Kuvat: Marimekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti