14. maaliskuuta 2012

ValohoitoaTäällä ollaan! 

Huomaan, että moni asia ei mahdu yhtä aikaa tähän päähän. Jää tänne kirjoittelu ja kuvien otto vähemmälle, kun on hommia hoidettavana ”ihanjuurinyt”. Olen ollut taas tämän viikon töissä. Ajatukset laukkaavat gradun ja oppituntien välillä. Monia ihan uusia teemojakin on tullut opetettua, eli paljon on pitänyt kertailla. Mahtavaa on aina innostua kaikesta uudesta, mutta pakko myöntää, että olisin toki voinut opettaa vaikka sitä Paavaliakin tämän viikon. Vähän olisin päässyt helpommalla..

Kaiken hulinan keskellä pitäisi johonkin väliin muistaa laittaa myös itsensä, Simo, perhe ja ystävät. Onneksi on sentään kevät ja aurinkoa! Ollaan kyllä saatu vieläkin sitä lunta lisää, mutta vahvoja keväänmerkkejä on kuitenkin ilmassa. Rairuohotkin ostin jo valmiiksi! Pääsiäistä odotellessa :) 

PS. Olen pohtinut uuden pohjan vaihtoa tähän blogiin. Tämä nykyinen on kökkö ihan tuhannella tavalla. Kuvien asettelu on mahdotonta, muutoksia ei voi tehdä OLLENKAAN ja ”toimintoja” ei pysty lisäämään. Pohdin jo uuden valmiin pohjan ottamista netistä, mutta uskon kohta olevani samassa liemessä. Ehkä joudun vaihtamaan johonkin bloggerin valmisrunkoon… Että muutoksia varmaan luvassa, mutta samasta osoitteesta toki löytyy tämänkin jälkeen!

2 kommenttia:

  1. Ihanan raikkaalta ja valoisalta näyttää teidän koti <3. Mielelläni tuolla sohvalla istuskelisin useamminkin ;). Teidän sohvanpäällinen näyttää muuten tosi hyvältä, saako sen ihan irrotettua ja pestyäkin tarvittaessa? Olis aika käytännöllinen.. Nyt on raahauduttava loppujen terkan yo-tehtävien pariin, tänään se urakka saa tulla päätökseen. Aurinkoa tutkijalle! Vee lähettää tuhinaa ja pusuja. - A

    VastaaPoista
  2. Kiitos viestistä ja pusuista! Olette ihania kumpikin! :) Sohvanpäällinen on ehkä kivempi kuvissa kuin käytössä. Simo valittaa kovasti siitä, että siinä on mahdotonta istua niin ettei se valuisi ja sulttaantuisi johonkin kulmaan. Minä olen sitä mieltä, että vika on kyllä istumistekniikassa :D Saa siis irrotettua ja pestyä. Ostin varmaan joskua Anttilasta, kun en kestänyt sohvan alkuperäistä kuosia.. :) Tsemppiä sinne tarkistuksiin! Olette kaikki kovasti mielessä <3

    VastaaPoista