24. helmikuuta 2012

Vinhasti vierii viikotHulinaa täynnä koko viikko! Nyt on tämä sijaisuus viimeisiä hommia ja avainten palautuksia vaille valmis. Ihanaa oli olla tuttujen oppilaiden kanssa ja opettaa mielenkiintoisista teemoista, mutta kyllä tuntuu hyvältä palata tähän ihan omaan elämään. Sijaisuuksien aikana koulumaailma imaisee minut aina niin mukaansa, että tavallinen arki kotona, omat koulujutut ja harrastaminen joutuvat väistymään. Varmaan ongelma ei olisi niin suuri, jos sijaisuutta tehdessä tietäisi aina montako päivää ja mitä tunteja edessä on. Harmillisen usein näitä hommia vain tehdään päivä ja tunti kerrallaan jatkuvassa valmiustilassa.. No, mutta on hyvä muistaa, että minä taidan olla kuitenkin se voittaja tässä tilanteessa: saan tehdä oman alan töitä, tienata vähän ekstraa ja saan vielä hurjasti hyvää työkokemusta ja merkinnät papereihin. Valittaminen jääköön siis tähän!

Alkuviikon ihanat pakkaspäivät ovat vaihtuneet plussakeleihin. Ei näissäkään mitään vikaa ole, mutta aurinkoinen iltapäivä, teekuppi ja hyvä seura Humpalla – niistä on ihanat kevätpäivät tehty! Monenlaista muutosta on kelin lisäksi tällä viikolla ollut ”meidän kaupungissa”. Tai ehkä pitäisi sanoa ”perheessä”. Ensimmäinen valmistuja omasta ”tyttösten” porukasta saatiin tiistaina. Itkeä tillitettiin tietenkin koko porukka kauniin juhlapuheen aikana. Herkäksihän se muutenkin meni. Meidän oma porukka hajaantuu nyt pitkin maata ja yhteyksiä täytyisi yrittää pitää yllä ilman Humpan kahvilaa. Tuskaista. 

Yhden kaksikon muuttoauto starttaa vielä tällä viikolla kohti Savoa. Siitäkään tuskin selvitään ilman kyyneliä. Minä olen ajatellut uskaltaa ajatella sitä asiaa vasta ensi viikolla. 

Viikonloppuun on meillä suunnitteilla kuitenkin kaikkea ihanaakin muutosta! Juhlallisuuksista on kuvia ja muuta luvassa myöhemmin. Ihanaa perjantaita! 


Ps. Kuvissa on esillä jotain UUTTA. Saatiin ystävältä lahjaksi tällainen kaunokainen. Kovasti yritetään varoen hoitaa, jos tämä vaikka jaksaisi meitä täällä viihdytellä ja ihastuttaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti