6. helmikuuta 2012

Keijuhaave ja muita kuvia


Innostuin kurkkimaan Joutomaan nettiputiikin tarjontaa. Meillä eteinen on jo pitkään kaivannut seinän täytettä. Kapeaan ja pitkänmalliseen eteiseen eivät hyllyt sovi, mutta joku taulu voisi olla soma. Ehkä joku näistä kuvista kehystettynä. Olisikohan vaaleanpunainen vasikka liikaa Simolle?  Keittiöön haluaisin ehdottomasti nuo kissaneidit! :)6 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia! :) Ite tykästyin kyllä tuohon elefanttiin!

  VastaaPoista
 2. Nettimyymälästä löytyi vaikka mitä suloisia kuvia! Ja kortteja ja printtejä saa myös mun mielestä Taitokorttelista :)

  VastaaPoista
 3. Miksei Kokkolassa ole mitään Taitokorttelin tapaista ihanuuspaikkaa? Tai oikeastaan pitäisi kai kysyä, miksen ole vielä löytänyt sitä. Voihan se mun rahatilanteen kannalta tietty olla hyväkin asia ;)

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti Kokkolastakin löytyy joku yhtä ihana hipistelypaikka! :)

  VastaaPoista
 5. Superihania! Tehdäänkö yhteinen tilaus? :) Ja tosi ihana myös tuo Marilyn postaus. Nyt kyllä hieman harmittaa etten päässyt mukaan!

  VastaaPoista
 6. Sun täytyy ehdottomasti käydä katsomassa se. Siis ei mikään elämäni paras elokuva, mutta oikein hyvä. Saattaa sopia muiden makuun paremminkin, kun mähän todetusti pidän vähän erikoisista elokuvista. :D Ja jäi kyllä niin Marilyn fiilis! Ja ehkä käydään kurkkimassa taitokorttelissa noita julisteita. Musta niitä pitäis olla sielläkin..

  VastaaPoista