25. lokakuuta 2013

vk


Kun minusta tuli äiti, oivalsin miten viheliäs asia on VK. Välikausi. Se on kyllä nyt täällä. Aamulla on kamalan hankalaa valita vaatteita. Ennen sitä tuskaili vain omiensa kanssa, mutta nyt pitäisi osata valita jotain pojallekin. Odotan niin lunta ja pakkasta!

Meidän partsikin on ihan VK-jumissa. Syksy tavallaan meni jo ruskan mukana, mutta talvi ei vielä ole alkanut. Mitä tällä vähäisellä käytöllä olevalle parvekkeelle oikein keksisi? Lyhtyjä ja kynttilöitä. Jotain kanervia ehkä.. Emmäävaantiedä. Onko jollain jakaa vinkkisivustoa/lehteä/ideoita tähän?


Mukavampi olisi aloittaa viikonloppu jossain pirteissä tunnelmissa, mutta menköön nyt näin. Vähän on VK olokin. Toivottavasti viikonloppu tuo piristystä harmaaseen keliinkiin! :)

5 kommenttia:

 1. Kynttilät toimii aina! Vaikka monta erinäköstä lyhtyä pitkin parveketta ja ne tuikkimaan :) Mullahan ei oo koskaan ollu niin toimivaa parveketta, että sen kanssa moisia ongelmia olisi, mutta jos joskus on niin tahdon toteuttaa tuon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa ideasta! Musta olis ihanaa ripustaa lyhtyjä myös roikkumaan parvekkeelle, mut ei tohon kattoon uskalla kiinnittää mitään. Pitää virittää vielä ehkä joku "pöytä" jolle sais lisää lyhtyjä.. :) Ja jotain talven kestäviä "kukkia". Ihanaa VK:ta Kokkolaan!

   Poista
  2. Jos jostain löytyis niin pieniä lyhtyjä, että vois ripustaa jotenkin tuohon kaiteeseen.. En tiiä, onko enkä muista kuinka korkea toi rako oikeesti on. Mutta kukkatelineeseenhän ainakin menee yks tai kaks. Mä leivoin vk:n harmauden piristykseksi syntistä suklaakakkua. Keksin myös keinon, joka helpottaa yön yli odottamista - kun leipoo vasta seuraavana päivänä tuleville vieraille, ei voi sörkkiä sitä ite etukäteen ;) Mut kohta päästään maistamaan :P

   Poista
  3. Täällä halutaan HETI tietää, et millaista tuli!! Vieläkin itellä testaamatta..

   Poista
  4. Vielä puhelinraporttiin tarkennukseksi yhden vieraan vieraskirjakommentti: "Suklaakakku oli liian hyvää :P"

   Poista