11. lokakuuta 2013

irti


Voi onnea! Tällä viikolla olen nauttinut omasta ajasta kaupungilla ja kampaajalla, käynyt rauhassa kirjastossa ja saunassa ja tavannut mukavia ihmisiä. Ihan uskomattoman ihanaa! Nytkin poika on päikkäreillä ja minulla on kahvipannu porisemassa.

Miehillä yhteinen aika ja hommat kaksin sujuivat tietenkin mallikkaasti. Minulle kuitenkin tällaiset irtaantumiset pojasta ovat yllättävän hankalia. Alkuviikon kampaajalle lähtöä odotin ja jännitin kuin joulua lapsena. 

Muuten tällä viikolla meillä onkin elämä mennyt pikkuisessa flunssassa. Poika on aika tukkoinen ja protestoi välillä kaikkea mahdollista. Nukkuminen ja syöminen sujuvat kuitenkin suht hyvin, joten ensimmäisestä flunssasta taidettiin selvitä aika helpolla. 
 
Viime päivinä olen ehtinyt tajuta myös sen, että pikkumies on kohta jo neljä kuukautta! Aika on mennyt ihan siivillä! Pieni hujaus enää ja olemme joulussa.. Onneksi eilen vauvakerhossa eivät sentään vielä soineet joululaulut. Ja hei, pisteet taas ylirohkealle äidille: aamulla pakkasin pojan vaunuihin (siitä huolimatta, että aamupäikkärit uhkasivat jäädä tyngiksi), vaihtovaipat kassiin ja nousin ensimmäistä kertaa vaunujen kanssa bussiin!! Kyllä oli jännää! Vauvakerhossa miekkonen jaksoi hyvin lyhyemmilläkin unilla ja tissittelyt sujuivat kohtuullisen hyvin. Niin, meillä testaillaan niitä uusia ihmeellisiä hampaita nyt ihan kaiken aikaa – myös syödessä <3 Maitohai.

4 kommenttia:

 1. No nyt näkyy hampaat! Ja täällä mennään vielä ilman hampaita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äiti on sitä mieltä, että vastakappaleita ei ihan vielä tarvis tulla.. ;) Ja omaan tahtiinhan nämä pikkuiset miehet (ja naiset) näyttävät kasvavan! :)

   Poista
 2. Hyvä Martti! Iske kunnolla kiinni! ;)

  Meilläkin hieman uusia tuulia. Eilen se nimittäin tapahtui! Kerttu kääntyi ensimmäisen kerran mahalleen. Ollaan ehkä hieman polleina Peten kans (ihan kuin se nyt liittyisi edes mihinkään saatikka olisi meidän ansiota :D). Halipusut teille! Pian nähdään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa Kerttu!! :) Joo, eipä ne kasva hampaat eikä taidot kehity meidän vanhempien avulla ;) Jokainen omaan tahtiin!

   Poista