23. lokakuuta 2013

humpappaahumpappaa
Lomaviikkomme huipentui talvisissa maisemissa vietettyyn mökkiviikonloppuun. Kysyn vaan, että olisiko mitään parempaa enää voinut olla! Sunnuntaina ajellessamme takaisin kotiin pohdin itsekseni miten ihmeellisen hienosti kaikki menikin. Kahdeksan aikuista ja kolme lasta tarjoilee mahdollisuudet myös johonkin ihan muuhun kuin rentouttavaan mökkiviikonloppuun, mutta tällä porukalla kaikki pelasi jälleen kuin rasvattu.. Joskin olen sitä mieltä, että taisi olla ihan hyvä, että porukan karvaiset haukkujat viettivät lomaa tällä kerralla muualla. Ensi kerralla sitten Masa ja Hippu <3

En muista, että koskaan tällä porukalla oltaisi hulluna stressattu yhteisten lomien ohjelmapuolesta (Roomaa ei lasketa). Normaalisti kaikki on soljunut mukavasti kuin itsestään. Jossain välissä tehdään yhdessä ruokaa, istutaan kahvipöydässä, saunotaan ja pelataan kymppitonnia. Ainakin kerran ehdimme kolmen päivän aikana istua alas ruokapöytään yhtä aikaa (saavutus minusta kahden vauvan ja yhden leikki-ikäisen kanssa) ja mökin ulkopuolistakin elämää pääsimme kokemaan koko porukalla. 

Lauantaina talsimme nuotiopaikalle armottomassa kelissä. Lunta tuntui satavan välillä sekä alhaalta että ylhäältä. Onneksi pohjanmaalle unohtunut vaunujen sadesuoja saatiin korvattua jätesäkkipatentilla. Matkan vaivalloisuus palkittiin kuitenkin moninkertaisesti, kun perillä loimusi valmis nuotio. Ihanaa oli huomata, että muidenkin retkieväistä löytyi aimo annos rentoa lomamieltä ja lupsakkuutta. Jaettu nuotio on mielestäni ehdottomasti se paras nuotio!

Viikonloppu on aivan liian lyhyt aika ystäville. Onneksi vuosien jälkeen me emme tarvitse enää ”lämmittelyaikaa”, vaan rennosti jatkamme siitä mihin viime kerralla jäimme. Näin tulee kaikki aika huolella käytettyä! ;) Kuulumisia päiviteltiin aamupalaa tehdessä, saunanlauteilla, lasten leikkien lomassa ja vaippoja vaihdellessa. Me olemme niin hitsaantuneet yhteen, että satojen kilometrien välimatkatkaan eivät meitä ole saaneet erilleen. Olemmekin ajatelleet kokoontua yhteen koko porukalla kahdesti vuoteen. Kuten Lauralii jo omassa blogissaan totesi, saattaa meillä olla ongelmia tiedossa: mistä löytää tulevaisuudessa riittävän iso mökki? :D
Ja koska kymppitonni on porukan hittipeli, pistän päivän kyssärin ilmaan: ”Kuuro juusto”.    
Kommenttiboksiin voi laittaa sekä vastausehdotuksia että tietoja ISOISTA mökeistä.

5 kommenttia:

 1. Tiedetään TIEDETÄÄN!!! :D :D T. A & H
  p.s.Ei haluttu viedä muilta ratkaisun iloa!
  p.p.s Ihana postaus <3 Onneksi teit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pisteitä ropisee! A&H löivät viisaita päitään yhteen nopeiten - oikea vastaus pärähti tekstarilla ilmoille klo.21.34. Onnea voittajille! :)

   Poista
 2. Ihana hyvänmielen postaus! Arvaa vaan jäikö vaivaamaan tuo kuuro juusto. Argh. Onkse ihan tiedettävissä? T.Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäsin vielä linkin sun blogiin nyt aamulla. Ja kysymys on tiedettävissä. Vihjeenä voin antaa, että mieti annettuja sanoja kahtena vihjeenä. Auttoko? :)

   Poista
 3. Tällaisia arvuutuksia useamminkin! <3 T.A

  VastaaPoista