17. kesäkuuta 2012

Ystävähommissa


Mikä virkistävä ja voimauttava loma takana. Simo vietti viikonloppua vanhojen ystäviensä luona ja minä suunnistin tosiaan junalla Tampereelle. Aivan mahtavaa oli viettää rauhallinen viikonloppu uusissa maisemissa oman tärkeän ystävän kanssa. Pääsin testaamaan uuden kodin, uuden lähiksen ja uuden kotikaupungin kadut heti tuoreeltaan. Näitä tosi ystävän velvollisuuksia! ;) Samoihin hommiin kuuluu ehdottomasti myös toisen vaatekaapin tyhjentäminen kaikesta ylimääräisestä. Oih, kuinka rankkaa onkaan olla tosiystävä! <3  Sä oot mun ykkönen!
Tehtiin muuten ihan uskomattomia löytöjä kirppareilta! Olen monta kertaa ollut niin kiitollinen siitä, että meillä kahdella on erikokoiset jalat. Tälläkin kerralla voin olla täysin sydämin onnellinen ystävän kenkälöydöistä – ei mahtuisi minulla kuin kolme ensimmäistä varvasta sisälle. Nainen kantoi kolmet täysin priimat nahkasaappaat kotiin yhteishintaan 17e. Että näin. Mutta ihania löytöjä tein myös minä. Jos vaikka huomenna saisin jotain kuviakin niistä.. Ja uudesta tukasta myös. ;) 

Hiukset olivat muuten yllättävän kova puheenaihe viikonloppuna. Jaksettiin keskustella lukuisia toveja jakauksen paikasta ja leikattavista senteistä. Niin ihanaa olla nainen! Muita top10:een päässeitä teemoja olivat kyllä perhe, ystävät, kirjat ja ”paluu kotipaikkakunnalle”. Viimeistä puimme kauhulla ja antaumuksella. Oih, vaikka tontit kuinka halpoja olisivatkin, niin ehkä on parempi pysytellä vähintään sadan kilometrin päässä… ;)

Lomapäivät menivät syödessä, jutellessa ja kaupunkia kierrellessä. Ihana Sanna’s kahvilakin löydettiin. Herkkuviikonloppu kerrassaan! Halauksia sinne Tampesteriin ja karvaiselle kaverille rapsutukset! Olette parhaita! <3

8 kommenttia:

 1. Ihana koirakavereitakin olet tavannut ! Terveisiä teille molemmille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kaikki kolme ovat aivan mahtavia! Ystävän siskon ovat nuo corgit ja ihana musta puli on ystävän. Terkkui sinnekin ja Jeppelle paljon paranemisia!

   Poista
 2. Ihania kuvia, mutta yksi mahakuvakin olis ollu ihan jees! ;)

  VastaaPoista
 3. Näiden kuvien perusteella minäkin haluan muuttaa Tampereelle! :) ps. komppaan Lauraa hänen kommentissaan! pps. kamala ikävä!

  VastaaPoista
 4. Nooh, jääpä jotain ensi kertaankin sitten ;)

  VastaaPoista
 5. Tosi ihana viikonloppu oli todellakin :). Kiitos myös vaatekaappivaihtarista, se oli eilenkin päällä. Löydettiin muuten eilen V:n kanssa ihastuttava asuinalue sympaattisine puutaloineen ja puutarhoineen ihan tuosta naapurista, käytiin myös satamassa ja käveltiin pitkä pätkä rantaviivaa, ja oli niin kaunista. Näytän ne sulle ens kerralla <3 Tytöille tiedoksi, että kovin on vielä inhimilisen lokoinen massu täällä vielä, mutta hyvin voidaan, ja potkut kovasti jo tuntuvat. Kaikki on kyllä kovin ihanaa ja jännää :). A, ps. Tänään sit lähtee se tukka. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oijoi!! kuvia sit heti! :) Ja kaikki huiput paikat ylös ensi visiittiä varten! Olette ihania. Ps. En ehtinyt laittaa ajatuksia tulemaan vielä eilen, mut yritän tänään laittaa jotain pohdintoja.

   Poista
 6. Siis kovin on inhimillisen kokoinen massu täällä vielä ;)

  VastaaPoista