8. kesäkuuta 2012

(kesä)arkeaEi mitään uutta auringon alla. Ollaan tehty viime päivät töitä mukavaan tahtiin. Aluksi päivät venyivät pitkiksi, mutta nyt kun taas (lähes) kaikki käytännön jutut on saatu hoidettua, on elämässäkin joku järkevä rytmi.
Tänään tehtiin iltapäivällä pyörälenkki kaupungin ympäri. Kierrettiin muutama ”työpaikka”, testattiin uusi vety-atomi –kioski torilla ja hörpättiin päiväkahvit sillä ”kävelypainotteisella katuosuudella” ;D Kaupunki on täynnä mitä ihanimpia taloja. Kaikkien rakennusten kuvailu ei oikein pyöränselästä onnistunut, mutta muutaman suosikkinurkan ikuistin kahvikupin äärestä. Pitää tehdä joku päivä ihan pelkkä katujen kuvailureissu :)
Valoa on niin paljon iltaisin tässä asunnossa, että rytmit meinaa olla kovasti hakusessa. Syödään myöhään, valvotaan vielä myöhempään ja nukutaan aamulla aina viime minuutille. Simo totesi tänään, että perunoita ja silliä ollaan syöty nyt riittävästi yhdelle viikolle. Huomenna kuulemma lautaselta löytyy jotain muuta.. Perunat ja silli on kyllä ihan ok, mutta omat suosikit löytyvät kyllä nyt tuolta kupista. Miksi ihmeessä keksin vasta täällä (pakattuani kaikki salaattikulhot varastoon meneviin tavaroihin) annossalaatit!! Miten nerokasta! Sellaisia edellispäivän jämäsalaatteja ei pyöri jääkaapissa, kun kummallekin tekee oman pikkusalaatin. Simo teki eiliseen salaattiin ihanan valkosipuli-oliiviöljy-kastikkeen, mutta koska minä olin laiska tänään, maustoin tämänpäiväiset vain kuivatuilla yrteillä ja oliiviöljyllä. Toimi sekin!

2 kommenttia:

  1. Onnea annossalaatin löytämisestä! Valaistuin syksyllä kun ymmärsin että salaatin voi tehdä valmiiksi myös esim ruokalautaselle, jolloin lautasmallikin toteutuu täydellisesti. Nahistunut eilinen jääsalaatti on yks niitä vältettävimpiä ruokakokemuksia. Terveisiä täältä kaikilta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskomatonta miten pienet ilot ihmisellä onkaan! :) Inhoan jäkaapissa salaatin seassa vettyneitä tomaatteja, joten näiden löytöjen ja vinkkien myötä uskon kesäni siirtyneen aivan uudelle (salaatti)taajuudelle. Terkkuja myös sinne kaikille!

      Poista