15. kesäkuuta 2012

Vaihtaa vapaalle?


Hei ystävät! Olen hieman lamaantunut. Ensimmäiset vapaat ovat edessä, aivan käsin kosketeltavissa, ja minä en oikein osaa ryhtyä viettämään niitä. Ensi viikon juhannussuunnitelmat heittivät häränpyllyä (monellakin tapaa kurja juttu) ja lähes kaikki seuraava lomapäivät ovat jo ennakolta buukatut. Ah, tätä työssäkäyvän lomanviettoa. 

Minun stressatessa, pakkaillessa ja matkatessa tunteja junassa, te voitte ihailla viime viikonlopun ”lomakuvia”. Meillä oli siis I-H-A-N-A-T vieraat kylässä ja tehtiin kaikkea sitä mitä lomalla pitääkin tehdä, vaikka meillä olikin Simon kanssa työpäivät kyseessä. Onneksi ehdittiin omien töiden lomassa kaivaa varpaat hiekkaan ja ihailla kesän ensimmäisiä päiviä lomafiiliksissä. Kiitos perhe T! <3

Mutta hei – nyt mä lähden ihanan naisen luo viettämään vapaata viikonloppua! Varmasti se lomafiilis löytyy viimeistään aseman kahvilasta :)  

4 kommenttia:

 1. Mikä on tänvuotinen hiekkalinnan teema? En osaa tulkita kuvasta ;) Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teemana on Lappeenrannan historia. Kuvissa vilahtavat itse villimies, hatut ja myssyt rähinöineen ja osa Lappeenrannan kirkoista. Tervetuloa vaan ihastelemaan! ;)

   Poista
  2. Ei valitettavasti taida onnistua.. Mutta elokuussa Joensuuhun! Koulu alkaakin aikaisemmin ku luulin, mutta ehkä ei haittaa lintsata pari päivää ;) Että yrittäkäähän löytää koti siihen mennessä ja olla siellä :D

   Poista
  3. Hienoa! Ollaan tulossa sinne elokuun puolen välin jälkeen. Nähdään silloin! :)

   Poista