24. kesäkuuta 2012

Keskellä kesää


Täällä jälleen! Olipas mukavat lomapäivät. Pyörähdettiin monien ihanien ystävien (uusien ja vanhojen) luona ihmettelemässä lähes yötöntä yötä ja keskikesän juhlaa. Tänään ollaan jo kuitenkin oltu jo kiivaasti työhommissa. 
En ole mikään juhannusvappuuusivuosijuhlija. Inhoan sitä säätöä: millä porukalla? missä? millainen keli? minne yöksi?.. lista on loputon. Tänä vuonna ulkoistin kaiken säätämisen Simolle, joka ei tietenkään säätänyt mitään vaan tapansa mukaan rennosti järjesteli asiat. Voisiko tästä oppia jotain? Ehkä minäkin sitten ensi vuonna! 
Juhannuskierros aloitettiin kummipojan luota. Puuhattiin ja käytiin tarkastamassa uuden kodin hienot maisemat. Kaikkien keinuttelujen ja hiekkapuuhien jälkeen hyvin leikkineet kummit jatkoivat matkaa seuraavaan ihanaan kotiin. 

Rinkan kanssa saavuttiin ystävien mahtavalle talolle, joka on pariskunnan ihan itse remontoima unelmakoti. Tuolla aamiaista syödään tammen alla vielä keskeneräisessä kahvihuoneessa ja luetaan sisustuslehtiä nojatuoleissa löhöillen. Ihanaa! Kuvat eivät valitettavasti oikein välitä sitä ihanaa tunnelmaa, joka vanhoilla tavaroilla, tuunaamalla ja rohkeasti kokeilemalla on taloon saatu aikaan. Oman silauksensa tunnelmaan tuovat tietenkin talon karvainen väki! Arvatkaapas kenellä on nyt talo-, kissa- ja koirakuume?? :)

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia täälläkin! Ja mikä superkaunis ruokapöytä! Haluan!

    VastaaPoista
  2. Ovat itse tehneet!! Voi olisit rakastunut ihan tuohon koko taloon. harmi, kun minä tohelo käytin enemmän aikaa kaiken ihailuun kuin kuvaamiseen :D

    VastaaPoista