11. kesäkuuta 2012

Pääjuttu


En ole mikään kauneusblogin pitäjä. Minä kirjoitan arjesta.

Kuitenkin joka ikinen päivä joudun tekemisiin tukkani kanssa, joten olkoon. Varmasti arkista kamaa siis tänään. :) 

Kävin kampaajalla. En ole koskaan ollut mitenkään erityisen kiintynyt hiuksiini. Kaikenlaista olen kokeillut. Harmi, että monet vinhat testaukset on tehty ennen digiaikaa, joten niistä kuvia ei valitettavasti ole. Tässä joitakin versioita päästäni vuosien varrelta. 

Mitä pitemmäksi olen antanut hiusteni kasvaa, sitä tylsemmäksi olen tyyleissä tullut. Inhoan roikkuvia hiuksia, joten pitkätukka on hyvin usein kiinni. Ja koska harvoin jaksan paneutua tukkaan pitkiksi aikoja, tulee se usein vain vedettyä ponnarille. Tänään olin jälleen kohtuu tylsä tapaus. Pyysin leikkaamaan kuivat ja vähän päälle. Lähti alle 10, mutta yli 3. Ehkä huomenna otetaan joku kuvakin uudesta päästä, niin pääsette ihmettelemään miten tavallinen minusta onkaan tullut ;)  

Ps. Kesä ehdoton suosikki tukka tyylini löytyy myös joukosta. Toimii leirillä ja festareilla - bongaatteko? ;)
Pps. Eiköhän tässä ollut sitten jokunen naama hetkeksi.. :D2 kommenttia:

 1. Ihania postauksia sulla täällä! Mahtavat ne paperinukkekortit!

  Tukka-asiasta pakko sanoa kun tyylit tuossa ovat vierekkäin: eniten tykkään niistä lyhyistä malleista. Eikö yhtään houkuttais silpaista enemmän? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenta ihana Laura! :) Pakko myöntää, että kyllä se ihan lyhytkin on vaan aika ihana ;) Katsotaankatsotaan.. Leiritunnelmista ja muistakin kuulumisistasi odotellaan täällä myös kovasti postauksia!!

   Poista