26. kesäkuuta 2012

kotia mä metsästänMeillä on metsästys päällä. Nyt on se hetki, jolloin elokuussa vapautuvat asunnot pitäisi löytää. Viikon lopussa on kämpät irtisanottuina ja vapaina. Olemme hioneet taktiikkaa, täyttäneet hakemuksia ja soitelleet pitkin kaupunkia. Varmasti jotain löytyy! En ole huolissani siitä, mutta tuskaiselta tuntuu ajatus muuttaa johonkin murjuun. Ja hinnatkit ovat taas kohdillaan.. Ehkä turvaudumme lehti-ilmoitukseen ja muutamaan repäisevään valmiiksi hiottuun sloganiin. :)

Onneksi kaiken panikoinnin keskellä voi hermojaan lepuuttaa lukaisemalla sisustuslehtiä. Jos tällä kerralla jaksaisin oikein ajan kanssa pohtia huonekalujen paikat ja uudistaakin vaikka jotain.. Ainakin sänky, ruokapöytä ja kirjahylly on saatava, kun entiset päätyivät kierrätykseen viime muuton yhteydessä.
Harmi, että mitään ihania kirppislöytöjä ei voi oikein nyt lähteä metsästämään, kun kotikin vielä puuttuu.. No, haaveilla voi aina! Ja tälle haaveilijalle saa kommenttiboksiin laittaa myös ne omat suosikki sisustusbloginsa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti