6. kesäkuuta 2012

Vierivät viikot


Päivät kuluvat uskomattoman nopeasti. Viikko sitten keskiviikkona kannettiin viimeisiä kamoja vanhasta kodista huonekaluvarastoon, tehtiin muutto siivousta ja syötiin muuttomurkinaa pahvilaatikoiden päällä istuskellen. Viimeisiin päiviin on todellakin mahtunut vaikka mitä! Tervetuloa paluulennolle katselmaan mitä viimeinen viikko on pitänyt sisällään! :)

Miksi joku haluaa valkoisen keittiön, kun voi saada jotain tällaista! Kaapit olivat vanhat, pinnat kuluneet ja mahdottomat pitää puhtaana, mutta eihän tuollaista keittiötä voi kuin rakastaa! :) Toimiva ja kaunis kylpyhuone, outo makuusoppi ja liian iso ja pimeä olohuone – meidän entinen koti. Montaa asiaa tulee varmasti ikävä, tuskin kuitenkaan niitä naapureita ;)

Kun koti on pakattu muuttolaatikoihin, huonekalut sullottu varastoon ja auto pakattu täyteen kesätavaraa, on ihanaa, että ystävät avaavat kotinsa ovet hetkeksi matkaajille. Oltiin tosiaan ystävien vierashuoneessa punkkaamassa muutama yö. Viimeisiin hetkiin ennen lähtöä oli varattu lähinnä muuttosäätöä ja hengailua ystävien kanssa, mutta ehdittiin siinä tentti ja tyttöjen humputteluiltakin repäistä kaiken touhun lomassa. Kiitos vielä! Oli niin ihanaa!

Lauantaina juhlittiin serkun ylioppilasjuhlia. Nuori nainen oli parhaimmillaan ja tunnelma oli juhlissa korkealla. Nuoret miehet musisoivat, pöydät notkuivat herkkuja ja pienet rinsessat ja rinssit kirmailivat pitkin taloa. Porukoita ehdittiin nähdä hetki ennen kuin Venton nokka suunnattiin kohti Lappeenrantaa. 

Muuttokatastrofi on nyt onneksi ohi. Enää ei tarvitse muuttaa mihinkään – ei ainakaan ennen elokuuta :D Sen vain sanon, että vaikka minä osaan olla tarkka, en ole kuitenkaan mikään niuho väliaikaisasuntojen suhteen. Jossain se minunkin rajani näköjään tuli vastaan… Edellisinä kesinä olen siis muun muassa pitänyt majaa virastolla yhden työhuoneen nurkassa, musiikkiopiston soittohuoneessa ja oikeassa leiriMAJASSA, mutta tänä vuonna töhnän, mähnän ja tupakansavun taso ylitti jopa minun sietokykyni. Näitä vaihtarikämppien kiroja. Onneksi asunto saatiin vaihtoon ja uusi on todella tilava, SIISTI ja mukava, joten kesän (uusi)aloitus on siltäkin osin nyt sujunut mallikkaasti.

 
Ne oikean kesän ensimmäiset päivät vietettiin ystävän ihanalla mökillä Saimaan rannalla. Ei olisi voinut parempaa evakkokoloa toivoa! Mitäs sanotte – eikös olekin todellisen kesäkodin tuntua! :)

6 kommenttia:

 1. Tulin täällä käymään vastavierailulla! Olipa kiva yllätys, ja tuttu naamakin näkyi Janne-papin muodossa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että olet täällä pyörähtänyt! Ohoh, yhteisiä tuttuja - tämäpä mielenkiintoista! Pitääkin ottaa pikimiten pastorille puhelu.. ;)

   Poista
  2. Ollaan J:n kanssa tuttuja opiskeluajoilta Joensuusta. Ehdin opiskella siellä pari vuotta ennen kuin siirryin Tampereen yliopistoon.

   Poista
  3. No siellähän mekin ollaan J:n kanssa tutustuttu. Meillä on varmaan vain vuodet menneet juuri ristiin, jotta oltais yhtäaikaa oltu samoilla käytävillä :)

   Poista
 2. Tuosta huomaa taas selkeesti, miten se asunto on vaan kämppä tyhjänä, koti vasta kun siellä näkyy elämää, ja miten se kaikkien oma leima muuttaa sitä fiilistä... Vitsit vauva on kasvanu taas hurjasti!

  Onnee Lappeenrantaan!!

  Jarna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta Jarna! Koti on kyllä siellä, missä omat rakkaat ihmiset ja tavarat ovat! ..ja ihanaa oli tässäkin muutossa taas tajuta, että tavaroita rakkaampia ovat ne ihmiset <3 Ihanaa kesää sinulle! Toivottavasti taas syksyllä nähdään :)

   Poista