28. toukokuuta 2012

Naisellista!


Hei täältä muuttolaatikoiden keskeltä! 

Aivan ihana viikonloppu on takana ja nyt taas jaksaa pakata laatikoita ja säätää asioita kuntoon. Simo lähti perjantaina juhlimaan ystävän polttareita pohjoisempaan Suomeen ja me vietettiin tyttöjen viikonloppua täällä ”etelässä”. Ihana Laura ajeli jo perjantaina seurakseni ja lauantaina yliopistolla pyörimisen jälkeen vietettiin porukassa Euroviisu-iltaa. Onneksi ennen lähetystä oli aikaa juoda monet kahvit, vaihtaa kuulumiset ja hypistellä i-h-a-n-i-a askartelujuttuja. 

Minä en ole mikään viisufani, mutta koska sellainenkin meidän tytöistä löytyy, niin toki raati kokoontui tänäkin vuonna ”hyvin viralliseen tapaan”. :) Meillä oli kuulkaas oikein lomakkeet ja kaikki! Minä, joka en kuuntele radiota, seuraa iltapäivälehtiä tai ole erityisen kiinnostunut viisuista, onnistuin (kiitos vieressä käytyjen ”ammattilaiskeskustelujen”) veikkaamaan kuusi kymmenen parhaan joukossa keikkunutta. Omat pisteet ja arvioit eivät aina ehkä menneet sen yleisen mielipiteen kanssa yksiin, mutta eikös näissäkin kisoissa ole tarkoitus esitellä jokaiselle jotain? ;) 

Puoli kahdelta nukkumaan ja vaille kuusi ylös. Sunnuntaiaamuna suunnattiin kukonlaulun aikaan kohti Mikkeliä. Bussipysäkillä vaatteidenvaihto ja vähän tukkaa sutturalla. Kello kymmenen Mikkelin tuomiokirkon penkissä istui rivi innokkaita ja jännittyneitä naisia. Oman rakkaan ystävän pappisvihkimys oli hieno ja lämminhenkinen tilaisuus. Mahtava uusi paimen saatiin kirkolle. Oli ihanaa saada olla jakamassa näitä hetkiä ystävien kanssa! Monet onnenitkut ehdittiin tirauttaa päivän aikana.

Tällaisten viikonloppujen jälkeen jaksaa taas pakata :) Kiitos <3 

Itse pastori jäi nyt uupumaan kuvista, kun en tohtinut kysymättä laittaa mitään kuvaa. Häntä kehotankin ihailemaan lähietäisyydeltä Mikkelicityn tienoilla. Parasta livenä!

4 kommenttia:

 1. Minä kysyin pastorilta luvan ja hän sanoi, että näkyvyyteen täytyy nyt hiljalleen tottua. :) Ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! Voi, mulla olis ollut se ryhmiskin meistä! Ehkä laitan jälkitoimituksena ;)

   Poista
 2. Älä laita sitä! Se oli ihan kauhee! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ahaa, kritiikkiä havaittavissa :D jätän siis laittamatta.

   Poista