29. toukokuuta 2012

Muistellaan
Nukuttiin kuulkaas tänään myöhään! Allergiat ja kevätflunssa pitivät meidät sängynpohjassa melkein kymmeneen. Onneksi isä soitti ja intoili aamulla tapaamistaan mukavista pohjalaisista (harvinaisuus, joista intoillaan meidän perheessä aina kohdalle sattuessa ;) ) ja neljästäsadasta lehmästä. Päästiin noiden juttujen voimalla aamupuuhiin. Kiitosta vain :)

Koko päivä on mennytkin ylöspäästyä pakkaillessa, asioita hoitaessa ja autoa korjaillessa. Onneksi on Simo ja Simon ”näin korjaat autosi itse” –kirja.. vältyttiin taas huoltamoreissulta, kun herra itse osasi reerata kärryä. Pakkailun lomassa ollaan tehty monia aikamatkoja menneille vuosille. Ihmeellisiä tavaroita ollaan säilötty, kuten tuo Simon NOFX:n t-paita, josta löydettiin enemmän reikiä, kuin ehjiä kohtia. Kovasti on sitäkin paitaa rakastettu. Ja hapartuneita ja ajan kuluttamia lakanoita ei kuulemma saanut laittaa pois – ”Vastahan ne ovat käytössä pehmennee”. Onneksi paljon lähti myös kierrätykseen. 

Kaiken muuttamisen ja pakkaamisen keskellä me toki ehdittiin juoda myös ne päiväkahvit :) Tänään meillä oli oikein seuraa, kun rakas ystävä oli ohikulkumatkalla. Vaihdettiin kuulumisia ja mihinkäs se juttu taas lopulta kääntyikään? :) Roomaanpa tietenkin! Fiilisteltiin tovi ystävän tulevaa reissua. Ihanaa olisi päästä itsekin tuonne, mutta minää se matkailen nyt iltateelle tuonne pahvilaatikkokasojen toiselle puolelle. Palailen tänne luultavasti vasta kuun vaihduttua. 

Nähdään!

3 kommenttia:

 1. Tsemppiä muuttopuuhiin! Onneksi on puhelimet eli soitellaan! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Näin tehdään :) Ja me tiedetään jo vapaatkin, joten voidaan tehdä jopa suunnitelmia kesälle :D

   Poista
 2. Mahtavaa, vapaita vuoroja kesälle tiedossa, lyöhän päivämäärät pöytään neitiseni, kun ehdit! :) Anu

  VastaaPoista