27. elokuuta 2013

Neiti K.Viikonlopun juhlatunnelmat hiipivät mieleen, kun katselen kaikkia kameran kortille kerääntyneitä kuvia. Mikä ihastuttava pieni sankaritar, upeat vanhemmat ja hienoa juhlaväkeä! Kävimme siis lauantaina juhlimassa pienen neidin kastetta Savossa ja jäimme sille tielle yökylään. Kuopio on ihana kaupunki jonne on mukava palata aina uudelleen. Toisaalta, näiden ihmisten luo olisi ihanaa lähteä ja heitä tulisi ikävä, vaikka kolmikko asuisi Parkanossa, Alavudella, Sysmässä tai jossain muussa yhtä viehkeässä paikassa. 
Viikonloppu meni pitkälti juhliessa ja juhlien jälkitunnelmissa. Lauantaina kastejuhlan jälkeen jaksettiin käydä hakemassa pitsat ostarinnurkalta, mutta takapihan pihakeinua pitemmälle niiden kanssa ei kuitenkaan päästy. Retkellä kuin retkellä vai mitä ;) Sunnuntaina käytiin Puijon tornissa jätskillä ja ihailtiin Kallavettä. Muu aika menikin vaippoja vaihtaessa, ruokaillessa ja vauvoja nukuttaessa. Kaksikko piti kyllä neljä aikuista mukavasti jatkuvassa liikkeessä. 

Lapsilla on ikäeroa kolme viikkoa. Meidän poika on puolikkaan neidin verran leveämpi ja kaksi kertaa äänekkäämpi. Neidillä on jo neidon elkeet. Vekkuleita tapauksia molemmat! Miten ihmeellistä on heidän touhujaan seurata nyt ja millaista meno mahtaa ollakaan kolmen vuoden päästä. Kolmen viikon ikäero ei tee keistään kavereita, se me tiedetään, mutta taatusti lapset tulevat viettämään paljon aikaa yhdessä, sillä vanhemmat tuskin ovat valmiita luopumaan yhteisistä viikonlopuista. Seuraavia tapaamisia odotellessa!

JK. Tein Kuopiosta oman tunnisteen. Partasen lihapiirakat, Kallavesi ja ystävät ansaitsevat sen! :)
4 kommenttia:

 1. Apua miten ihana kuva kaksikosta! <3 Kovasti ovat molemmat jo kasvaneet. Poitsu näyttää näköjään hurjasti isältään, vaikka äidin nenän on tainnut saada :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ikävä teitä! Teilläkin kasvetaan niin vauhdilla, ja tuntuu hullulta olla kaikesta niin kaukana.. hei, mut skype toimii nyt meilläkin - sinne siis! Ja poika tuntuu olevan puoliksi kameleontti, joka kulmasta uuden sukulaisen näköinen ;) Mutta ihan hurjasti kyllä Simon näköä siinä on!

   Poista
 2. Oijjoi miten mahtava postaus ja hienoja kuvia! Suloisin tuo viimeinen tietenkin. ;) Meidän kamerassa oli asetukset huonosti kun vauvojen yhteispotretteja otettiin, joten kaipaisin teiltä niitä kuvia jossain vaiheessa... Jos voisit lähettää muutaman parhaan otoksen (ei tarvitse kaikkia) s-postilla tai facebookissa kun sulla on hetki aikaa?

  Ihana et me saatiin oma tunniste! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ansaitsisitte vaikka kaksikin tunnistetta! :D Haluatko kaverikuvien lisäksi muitakin kuvia? Voin tehdä jonkun kokoelman, jos kaipaat kastekuviakin.

   Poista