29. elokuuta 2013

Harja soi ja mankeli lauloi
Saa arvata missä oltiin tänään :) Hävettää myöntää, että ensimmäistä kertaa ikinä.. Olen jotenkin kuvitellut, että mattojen peseminen pesupaikalla on vähintäänkin yhtä vaativaa hommaa kuin niiden kutominen. No, eipä ollut, kun oli hyvät ohjeet ja vinkit sekä oikeanlainen harja. Voitte myös arvata kumpi kuvissa näkyvistä harjoista on se OIKEA ja kumpi kuppanen kaupan viritelmä. Oli meinaan eroa! Eikä meillä mennyt kolmea purkkia mäntynestettä, jos joku tätä jo paniikissa ehti pohtia. 

Ja hei, olen jo ehtinyt pohtia pitäisikö blogin nimi muuttaa Eväs Radaksi, sen verran paljon näitä retkieväitä näyttää täällä vilahtelevan.. mutta eivät ne hommat hoidu eikä harja luista, jos ei ole kunnon kahvit mukana! :)

4 kommenttia:

 1. Voi Martti! Niin oot äitis näkönen pienenä! Miten siinä nyt niin on päässyt käymään?! :o)

  Ja pliis, jatka eväskirjoittelua, koska mä mietin joka kerta kun niistä luen, että noi on kyllä niiiiin fiksuja kun ne ottaa noi eväät joka paikkaan mukaan. Miten pieni asia ja miten iso asia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästä rohkaisusta! :) Eväspäivitykset jatkukoon!! Pitää tehdä niillekin oma tunniste ;)

   Poista
 2. Te osaatte retkeilyn jalon taidon. Pitäisi meidänkin mennä retkelle useammin. :) Ihana kuva ihanasta pojasta! Ootte ilmeisesti valinneet nuo päällyspaidat matchy matchy. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, en tajunnutkaan paitoja itse! :D Pojan paita on muuten ihan huippu, lähes ainoa joka saadaan päälle ilman huutoa!

   Poista