18. elokuuta 2013

Kaksi kertaa kuukausiVallan mainio viikonloppu on kohta kääntymässä uudeksi viikoksi. Olemme ehtineet tehdä kaikkea pientä mukavaa ja olo tuntuu aivan levänneeltä. Tässä puuhailun lomassa on poikakin täyttänyt jo kaksi kuukautta. Ihan uskomatonta! Miten käsittämättömän nopeasti aika on kulunut, kesä hujahtanut ohi ja poika kasvanut. 

Loppuviikosta käytiin neuvolassa ja herran uudet uljaat mitat olivat 7210g ja muutamaa milliä vailla 62cm. Bodyn jatkopalat lähtevät tilaukseen ihan juuri, sillä kestovaippojen kanssa paukkuvat nepparit jo 68cm bodeista. Eilen totesin, että suosikkipaita lähtee pesun kautta säilöön, kun se ei enää mahdu MAHAN kohdalta… Neuvolassa onneksi kehuivat pojan kasvua (ja poskia) ja rauhoittelivat äitiä, että rintamaidolla ei lasta saa ylensyötettyä. Ensimmäisen rokotteensa poika maiskutteli menemään oikein innokkaasti ja todisti, että maistuu se maidon lisäksi muukin tälle kaverille. Kolmen kuukauden kohdalla saadaan sitten vasta ne ensimmäiset piikit, jotka tuskin, rotavirusrokotteen tavoin, saavat poikaa nauramaan. 

Poika seurustelee enemmän ja enemmän, on kiinnostunut soivista vempaimista ja ilmaisee jo omaa tahtoaan tissillä. Ja ensimmäisen ihka omalla nimellä saapuneen kirjelähetyksenkin hän on jo ehtinyt saamaan. (Kiitos sukista Lapin mummulle ja papalle!) En voi käsittää miten iso ja samalla niin pieni voi kaksikuinen poika olla!   

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Jossain kuvissa kyllä! :) Ja isänsä näköinen on kovasti livenä. Kovia kameleontteja nämä pikkuiset ;)

   Poista
 2. Kävin pitkästä aikaa lukemassa kuulumisia. Tuosta kuvasta, jossa poika on Simon kanssa, tulee kyllä ihan sun joku lapsuuskuva mieleen! Ensin piti hetki miettiä, että kenen näköä pojassa on, mutta sitten hoksasin, että ilmiselvästi Sanna pienenä :)

  Sulle voi ruveta kohta tulemaan puhelua kestovaippojen, kantoliinojen ym. käytöstä, mä oon ihan pihalla niistä!

  Mape

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänne vaan kaikki pulmat niin pistetään yhteiseen pohdintaan! ;) Netistä löytyy hyviä vinkkejä kaikkeen, et jos kaipaat sellaista niin voin vinkata jotain sivuja.. ja muutama hyvä kirjavinkkikin on. Kaverilta saa aina kysyä ja paljon apuja olen ite silleen saanut, mut lopulta paras opastaja monessa pulmassa on se oma vauva <3

   Poista