19. heinäkuuta 2013

TaidettiinNyt on jo perjantai ja minä kuvittelin postaavani viime viikonlopun ja alkuviikon tapahtumista jotenkin ajallaan… 

Simo on ollut paljon töissä ja me pojan kanssa päivät kahden kotona. Onneksi seuraa ystävistä on ollut monelle päivälle, joten pitkät tunnit (ja kipeä käsi) eivät ole vaivanneet niin kovasti.

Pikkuisen rokkituulien haistelua, monia kahvihetkiä, aurinkoisia vaunulenkkejä, liinaharjoittelua, taidetta ja omia ihmisiä – niistä on meidän viime päivät tehty. Maanantaina koko asunto täyttyi ystävistä, kun rokkaajien seuraksi saatiin pohjoisen porukka. Pöytään lastattiin iltapala ja kahvi vermeet ja vaihdettiin kuulumisia. Tällaisia hetkiä on valitettavasti tiedossa enää harvoin. 

Tiistaina vietiin poika ensi kertaa taidenäyttelyyn. Tekstiilitaideteokset olivat upeita! Harva ehkä päätyisi omaan olkkariin, mutta mielettömien ideoiden bongauspaikaksi näyttely sopi mainiosti. Monta hauskaa hetkeä nyhrättiin myös työpajassa valmistellen omia suurteoksi. Harmi, että kanssataiteilijoideni luomukset jäivät ikuistamatta.  Poika viihtyi hyvin liinassa ja vaipatkin vaihdettiin lennossa taiteen keskellä. Onnistunut reissu kerrassaan.
Tästäpä pääsenkin kätevästi suunnittelemaan jo viikonlopun puuhia. Kylläpä nämä päivät rientävät!

5 kommenttia:

 1. Tekstiilitaide on mun suosikki taidemuodoista, noi näyttää hienoilta! Pitäisi mennä itsekkin johonkin tuommoiseen.
  Kivoja postauksia sinulla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun olet löytänyt blogiini! Olen tajunnut viimeisen vuoden aikana, että useammin pitäisi katsastaa oman "kylän" taidetarjonta ja vain lähteä rohkeasti tutkimaan uutta.

   Poista
 2. Näyttelystä tuli heti mieleen viime syksyinen Riikan retki. Osuin sattumalta siellä johonkin tekstiilitaidenäyttelyyn ja se oli kyllä avartava kokemus. Ei kaiken tarvitse olla tarpeellista. :)

  Voi teitä ihania. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Tarpeellista ja välttämätöntä on jo vaikka kuinka paljon - pientä extraa ei ole koskaan liikaa. Ja toisaalta kaikki kaunis ja luova on minusta varsin tarpeellista ;)

   Ja kuten huomaat, eräskin kaunis hyödyke on päässyt käyttöön ja kuviin. Toimii! Kiitos <3

   Poista
  2. Nojuu, oon melkein salaa vähän ylpeä tästä. :) Eiku kiva, että on hyödyksi sekin! :)

   Poista