7. heinäkuuta 2013

Pelastuspartio, pitsoja ja palloja
Ihana viikonloppu! Simolla on ollut vapaata ja olemme ehtineet kolmisin puuhata vaikka mitä. Eilen käytiin pienillä kesäpäivillä kaupungin entisöidyssä puutalokorttelissa, pelastettiin yksi kissa ja pakastettiin mansikkaa talveksi. 

Eläinten pelastuspartioksi päädyimme pakon sanelemina: kissa tippui kolmannesta kerroksesta käytännössä eteemme. Vilvoittelemaan lähtenyt mirri oli jäänyt loukkuun kapealla ikkunalaudalle tuuletusikkunan lävähdettyä kiinni ja kaveri putosi suoraa kadulle silmiemme edessä. Onneksi kissan omistaja saatiin kiinni ja kissakin selvisi tilanteesta hengissä vaikkakin loukkasi itseään. 

Päivän hyvän työn jälkeen oli mukava nautiskella herkkuja kaatosateessa kuunnellen livemusaa. Tänne on avattu ihana kesälato, josta saa aivan uskomattoman hyviä pitsoja! Keli yllätti ruokailijat, mutta onneksi mainosvarjo ja kummitädin aikoinaan hommaama sateenvarjo pelastivat tilanteen. Liekö muuten kirkkaanpunaisen varjon väri, laatu vai tunnearvo, mikä on pelastanut sen hukan teiltä. On kestänyt käytössä ja pysynyt tallessa jo vuodesta 2005. Ja se se on paljon meillä!!

Tänään ollaan nähty ystäviä ja käyty pienellä jäätelöretkellä kaupungissa. Kohta on maisteltu jo pitkä lista Valion palloja ja erimoisia tikkuja näiden retkien aikana. Varsinainen jäätelökesä! Tämän päivän hienosta jäätelöannoksesta jäivät kuvat saamatta, kun kameran muistikortti oli jäänyt kotiin. Mutta eikös se niin ole, että parhaat muistot säilyvät mielessä! ;)

2 kommenttia:

 1. Voi kun hehkut tuossa pizzakuvassa!

  Mape

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se hyvä ruoka teettää ;) Eiku pojista se johtuu <3

   Poista