20. toukokuuta 2013

Peti&Puuro palveluksessa!Vauhtirikas viikonloppu takana! Simo vietti syntymäpäiviä ystäviensä kanssa metsässä ja minä kiertolaisena kuljin pitkin kaupunkia. Ihana oli nähdä taas paljon omia tärkeitä ihmisiä. 

Tänä aamuna taputtelimme Simon kanssa toisiamme olalle – meidän puuro&peti palvelumme sai hienot arvostelut vieraskirjaan ja työmyyrillä oli hauskaa koko viikonlopun! (Toki minä olen nyt iltapäivän ollut vähän sippi vajaan neljän päivän puuhastelun ja järjestämisen jälkeen, mutta se on nyt sellaista normaalia) Perjantaina meille tosiaan tupsahti viisi miestä majoitukseen ja lauantaiaamuna katettiin aamiaista yhdeksälle hengelle. Miehet saatiin onnellisesti mahat täynnä metsään ja ehjinä vielä sunnuntaina takaisinkin. Tänä aamuna viimeiset retkeilijät lähtivät kotikonnuille ja me palattiin Simon kanssa tavalliseen arkeen. 
Sillä aikaa, kun retkikunta tutustui itäsuomalaisiin perinnemaisemiin, me tyttöjen kanssa vietettiin superrento viikonloppu. Voit käydä katsomassa kuvia lisää täältä ja tutkailla mitä L ajatteli reissusta itärajalle. Vähän lätkää, euroviisuja, kaupungilla pyörimistä sekä raskaus- ja vauvajuttuja – eikä mitään paineita mistään! Tässä porukassa voi hyvin kiskaista turvonneet varpaat kohti kattoa ja ehdottaa lounaaksi pitsan jämiä. Niin parasta! Saatiin meistä mahakkaistakin jopa se kaverikuva. Kuva olkoon todisteena siitä, että en paljon viikonloppuna ehtinyt tai jaksanut tällätä.. ;)

2 kommenttia:

  1. Ihana teijän kaverikuva!! Mahtavia mahoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Aino! Mahat on kyllä mahtavat, mut uskon, että sisältä ne varsinaiset aarteet sitten vasta löytyykin ;)

      Poista