12. toukokuuta 2013

Monenmoista sankariaKotiuduttu on! Sankari saatiin täyttämään 30 vuotta, nähtiin iso kasa ystäviä ja nautiskeltiin erittäin keväisestä kelistä. Jostain käsittämättömästä syystä meidän USKOMATTOMAN siisteistä viikonloppuasuista ei ole yhtään kuvaa muistikortilla!! Olemme varmasti tallentuneet jollekin kameralle, mutta tähän hätään todisteita ysärimuodin huippuhetkistä ei ole.. siis tuon hikisen tuularikasan lisäksi.

Yllättävän kivuttomasti jaksoin koko illan muiden mukana. Ja yllättävän pitkälle ilta meni jutellessa ihmisten kanssa vanhemmuudesta, äitiydestä, lapsista ja perheistä kaiken ysärifiilistelyn lomassa. Pakko kuitenkin painottaa, että meno oli railakasta ja seura vallan jotain muuta kuin täti-ihmisiä hiekkalaatikon reunoilta. Jotenkin vain näyttää siltä, että äitinä ja isänä oleminen on jotain niin isoa, että se kulkee mukana myös keikoille, juhliin ja karaokebaareihin. 

Tänään päivänsankarien onnittelut hoidettiin puhelimella ja kortein. Ensi vuonna minäkin olen sitten jo jonon jatkona. Kummallista. Kakkukahveja ei päästy tarjoilemaan sankarittarille, mutta virtuaaliset kakkuset ja kukat tulevat näin netinvälitykselläkin kaiketi perille. Ettehän pahastu, että söimme herkut jo alkuviikosta parempiin suihin? ;) Kuvissa siis meidän hääpäivän viettoa leppoisasti lököillen sängyssä. Varsinainen kiitoksen ja juhlan viikko siis takana! 

Ja ei kun uutta putkeen ja tuulta päin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti