2. toukokuuta 2013

Vappu


 
Hei, se olisi jo toukokuu! Kevät on siis oikeasti täällä eikä kesäänkään enää ole pitkästi matkaa. 
Vappua tosiaan vietettiin leppoisasti Savossa: syötiin hyvin, nautittiin kauniista keväisestä säästä ja mikä tärkeintä oltiin yhdessä ystävien kanssa! Vappupäivän pötköteltiin koko porukka rinnatusten ja naureskeltiin, että muutamien viikkojen päästä neljän sijasta meitä onkin jo kuusi! Uskomatonta! Tällaista suurta elämän muutosvaihetta kohti taivaltaessa on mieletöntä, että jotkut todella läheiset ystävät tekevät samaa matkaa rinnan meidän kanssa. Samanlaiset ajatukset ja ihmetykset tuntuvat pyörivän kaikkien neljän päässä.
Vaikka moni asia olikin tänä vuonna juhlinnassa toisin kuin ennen, jotain perinteitä sentään säästettiin: munkkeja, perunasalaattia, vähän kuplajuomaa ja muutama vappupuhe nautittiin tuttuun tapaan. Vapputorilta ei kuopiolaisia täydellisiä lihapiirakoita kuitenkaan löytynyt, mutta Ikeasta sentään saatiin hodareita. Käytiin itse asiassa kahdesti vapun aikana Ikeassa, mikä sinänsä on saavutus Simolle ja minulle, joilla Ikea-reissuja oli yhteensä takana saman verran.. Vielä muutama päivä ja meidänkin koti olisi löytynyt suoraa sinikeltaisen katalogin sivuilta. Kerrassaan pelottava paikka.

Nyt on lomat lomailtu ja tavallinen elämä koittaa taas. Onneksi huomenna on jo perjantai, kun tulihan tällä viikolla jo päivä tehtyäkin kouluhommia ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti