28. toukokuuta 2013

melkein hallinnassaVäitin äsken Simolle kovasti, että elämme vasta maanantaita. Pahus. Mieheni oli jälleen oikeassa, mikä tarkoittaa sitä, että olen missannut jälleen yhden päivän kirjastolla. Gradu etenee hitaasti mutta varmasti. Puuhaa jää varmasti vielä jonkin verran myös vauvan syntymän jälkeiselle aikakaudelle, mikä (kiitos ihanien raskaushormonien!) ei jostain syystä kauhistuta minua lainkaan niin paljon kuin ennakkoon olisin voinut olettaa. Joka päivä olen tehnyt kovasti hommia ilman mitään lusmuilua, mutta työtä onkin kirjojen kanssa ollut enemmän kuin olin ennakkoon kuvitellut. Tämä on elämää ja oikeastaan ihan ihanaa sellaista!

Toki on pakko myöntää, että tietokoneen ruudun sijaan mieluummin tuijottelisin vaikka näitä kirjoja. Tuo Mekkotehdas oli ihan ihana! En ole todellakaan mikään ompelijatyyppi, mutta tässä kirjassa kaavatkin näyttivät niin mukavilta, että voisin jopa onnistua! Ehkä kummitytöt ja lähipiirin prinsessat saavat jotain hepeneitä (lue: vessapaperikruunut ja prinsessatarroja) jahka tässä innostus oikein ottaa vallan. 

Kuten huomaatte, mitään todellisuuden tajua tällä naisella ei ole! Gradu kesken ja vauva tulossa muutaman viikon sisällä, ja hän vain suunnittelee vanhan Singerin virittämistä ja uusia projekteja. Jos nyt nuo vauvantossut tekisit ensin loppuun… 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti