10. toukokuuta 2013

Matkapuikoille?Huomenna lähden aika varmasti viimeistä kertaa reissuun tälle keväälle. Aikaa synnytykseen on toivottavasti vielä sen verran, että uskaltaa hyvin lähteä matkaan. Toisaalta, ei tässä enää viikkoja ihan hirmusti ole (toivottavasti), joten nautitaan nyt vielä kun päästään kaksin jossain käymään.

Sen verran istumista on tiedossa, että jotain puuhaa autoon pitäisi keksiä. Selailin muistikirjaani ja ravelryyn tallettamiani neuleohjeita ja pohdin, että monta pientä juttua itselle ja vauvalle (miehestä puhumattakaan) on vielä toteuttamatta tältä keväältä.. Jos viikonlopun aikana saisin autossa vaikka alkuun jotain. Neuletakista jäi lankoja yli, mutta mitäs niistä saisi tehtyä? Olen vallan surkea arvaamaan mihin mikäkin lanka soveltuisi ja millä puikoilla tulisi nyt sopivaa jälkeä, mutta purkamallahan sitä oppii vai miten se oli? :) 

Joku myssykkä olisi ihana tehdä, mutta langat ovat niin ”vauvaisia”, että ei paljon tarvitse itselle ohjeita etsiä. Katsotaan millaisesta solmusta päivittelen sunnuntaina kuvia.. ;)

Ohjeet löytyvät Ravelrystä. Linkit kuviin ja ohjeisiin 1 (Regan - Aviator hat), 2 (Saartje's Bootes), 3 (Zozo Pixie Cables)

2 kommenttia:

  1. Kerro minkä valitsit ni mää valitsen sit jonkun muun. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvaa, enhän mä mitään ehtinyt tietenkään matkalla tehdä, kun piti pitää kuskille seuraa ja pyöriä penkissä, kun oli kaikkialla jo niin KESÄ. :) Mut ehdin kyllä tulostaa matkalle mukaan ohjeet noista töppösistä, että niistä nyt sit varmaan tällä viikolla aloittelen.. ;)

      Poista