4. toukokuuta 2013

HyllyMakkari sai uuden ”yöpöydän” seinälle ja me kunnolliset lukuvalot. Projekti on ollut vireillä jo pitkään. Ensin tajuttiin, että yövalot tarvittaisiin kummallekin, ja että vanha vaneriviritelmä, joka toimi tasona makkarissa, on aivan kaamea ja asettunut aivan liian lopullisen oloisesti meille. Ja sitten tietenkin oli se tilakysymys. Me yritettiin päässä ja paperilla saada sänky, yöpöytä ja vauvanpeti mahtumaan samaan pieneen huoneeseen. Aika toivotonta. 

Onneksi kierrätyskeskuksesta löytyi hurjan siisti vanha keittiönkaapinovi, eräästä pohjalaisesta ”pikkukaupasta” sopivat hyllynkannattimet ja nyt vapun reissuilta yövalot. Kovasti säädettiin noiden kannattimien väriä, mutta lopulta päätettiin jättää ne reippaan punaisiksi.

Kyllä kuulkaas kelpasi illalla lueskella – kummankin ;)

6 kommenttia:

 1. Aivan ihana! Tosi hauskat nuo hyllynkannattimet ja tykkään, että on punaiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sellaisia meille sopivia kannattimia oli yllättävän vaikeaa löytää. Ehkä pitäisi ryhtyä kannatinkauppiaaksi...

   Poista
 2. Ihana hylly! Tässä sitä taas näkee, miten paljon saa aikaan, kun on mielikuvitusta ja taitoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mies, joka jaksaa porata ja sahata.. ;) Minulta nämä hommat jäisivät monta kertaa siihen haaveiluasteelle, mutta onneksi tässäkin asiassa meitä on kaksi.

   Poista
 3. Hyvältä näyttää :) Myökin pohdittiin vastaavaa, mutta kerettiin laittaa taulu siihen ensin. Saas nähdä onko pakko matkia ja vaihtaa vielä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Eilen just naurettiin, että tämä hylly täyttää kummankin vaatimukset: riittävän esteettinen minulle ja sopivan käytännöllinen Simolle. ;)

   Poista