23. huhtikuuta 2013

Pienille ystäville
Meillä on ystäville ja sukulaisille tupsahdellut syksyn ja kevään mittaan paljon pieniä töttöröitä. Hitaalla tahdilla olen yrittänyt jotain askarrella pienten ihmisten huviksi. Viikonloppuna sain viimeisteltyä muutaman lelun lähetyskuntoonkin. Paketteihin pistin pilkullisia ”kiraffeja”, pullukan pikkulinnun ja Eurokankaan muovipussilla täytetyn viriketaskun. Perille ovat kuulemma tulleet :)

Kirahveissa sisällä on vanua ja kulkuset ja noiden viriketaskujen sisään ompelin tosiaan ohutta kahisevaa muovikassia (Eurokankaan pieni muovipussi on minusta lyömätön, mutta kuultaa joistain kankaista kurjasti läpi eikä oikein enää mahdollista työn silittämistä lähetyskuntoon) ja reunoihin erilaisia ”pesulappuja” imeskeltäväksi. Vinkkejä kahisevista sisuksista ja palautetta leluista otetaan muuten ilolla vastaan jatkojalostusta silmälläpitäen. 

Kirahvien ja taskujen idean bongasin joskus jostain englanninkielisestä ompelukirjasta, mutta linnun tapaan niihinkään ei ole mitään ”oikeaa” ohjetta olemassa minulla. Mitenkään pitkään en jaksa koneen kanssa ährätä, joten ”tuosta nyt vaan vähän…” –meiningillä näitä syntyy, jos siis syntyy.. ;) Vinkkejä helpoista ja vähän huolittelua vaativista pikkutöistä otetaan kyllä vastaan!  

8 kommenttia:

 1. Kyseinen rapiseva pesulappu - lelu on tällä hetkellä hitti, kiitos siitä! Jokaista lirpaketta syödään huolella ja hartaasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Yritin valita parhaimman makuiset narut mitä liikkeestä löytyi ;)

   Poista
 2. Kanadalaiset pussit rapisee kivasti! Voit saada tuliaisiksi kaikki, jotka matkalaukkua purkaessani löydän. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa! Olen kyllä otettu tällaisesta muistamisesta :) Ja hei, kiitos myös kortista!

   Poista
  2. :) Ootko muuten kokeillu leivinpaperia tai jotain vastaavaa?

   Poista
  3. Ei mahda kestä pesua eikä kuolaa pitkässä käytössä...

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Hih! Mulla oli idea sellaisesta mega siististä pupusta, mutta kaikki ei ihan mennyt putkeen.. Tarviin ehkä vähän sun apua vielä sen kanssa ;)

   Poista