1. huhtikuuta 2013

Pääsiäisen tunnelmiaMe ollaan oltu niin lomatunnelmissa, että ennakkoon suunnitellut lukuisat pääsiäisjutut ovat jääneet kirjoittamatta. Toisaalta hyvä niin, sillä koneella istumisen sijaan olen ehtinyt viettää päivät tavaten perhettä ja ystäviä. Todellinen elämä kuitenkin mahtaa olla sitä elämää tämänkin blogin takana ;)

Pidin itseäni varsinaisena tehomatkaajana junaillessani lauantaina (kevyen) rinkan ja mahan kanssa idästä tänne vanhempien luo länteen. Tämä matkaaja kohtasi kyllä voittajansa sunnuntaina, kun yli 80-vuotiaat isovanhempani ajelivat tänne juomaan aamukahvit ja vaihtamaan kuulumiset. Tällainen viidensadan kilometrin päivämatka tuntuu olevan vasta verryttelyä heille.. Kehuin kahvipöydässä meidän itäisen kaupunkimme käsityökeskusta ja nyt innolla odottelenkin, milloin matkalaiset pölähtävät meille kylään ja lankakaupoille. Tervetuloa vain! Vierashuone odottaa valmiina matkalaisia.
 
Tänään vietettiin aamupäivää kummitytön kanssa. Reilussa kolmessa kuukaudessa oli neiti kasvanut ihan hurjasti! Hymy oli herkässä pienellä touhuajalla ja kuulumisia vaihdettiin innolla. Tällaiset lyhyetkin tapaamiset ovat arvokkaita, kun välimatkaa on paljon. Onneksi viimeistään kesällä nähdään taas!

Kuvissa vilahtaa pääsiäistunnelmia monesta kodista. Ihanaa, että kevät tuntuu saapuvan kaikkialle! (Täällä tosin on lunta vielä VALTAVASTI, enemmän kuin suuressa osassa pohjoista Suomea. Ja voin paljastaa, että täältä matkaa napapiirille on PALJON.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti