29. maaliskuuta 2013

Pitkäperjantai ja pikkuisen muutakinMeillä rinkat täyttyvät lomakamoista. Seuraavat päivät vietetään pääsiäistunnelmissa ystäviä ja perhettä tavaten. Ihanaa nähdä moni tärkeä ihminen pitkästä aikaa!

Eilen ja tänään olen sukkuloinut koulujuttujen ja hiljaisenviikot tunnelmien välillä. Mieluummin vain olisin ja nauttisin elosta, mutta muutamaa kirjaa on lueskeltava näinäkin päivinä. Tänään juotiin kevään ensimmäiset parveketeet omalla partsilla auringonpaisteesta nauttien. Pilkkijakkarat alle ja pullat pakkasesta sulamaan – kyllä kelpasi olla! Näyttäisi siltä, että muutama pulla on tullut syötyä, kun tuota keskivartaloturvotusta on jo ihan kertynyt… pistän kyllä osan pilkkijakkaran piikkiin. ;) Ja "asukin" on ihan kuvan julkaisemista varten hiottu. Ainot ja kaikki :D


Torille oli myöhään iltapäivästä kokoontunut valtava joukko ihmisiä. Lähes puolitoista tuntia kestänyt Ristintie –näytelmä oli vaikuttava kokemus, joka hiljensi ainakin minut pääsiäisen sanoman äärelle. Tänä vuonna kaiken kiireen keskellä on koko juhla tuntunut jäävän muiden touhujen jalkoihin. Tästä on kuitenkin ihanaa jatkaa kohti pääsiäisaamun iloa. 

Ihania pääsiäisen juhlapäiviä!


1 kommentti:

  1. Oih, mä täällä ihan herkistyn, kun sun raskaus on jo niin "käsin kosketeltavissa" näin ulkopuolisellekin. Ihanaa! :) Ja päivän asu on oikein loistavasti tunnelmaan sopiva. ;) Kevät <3 Pian nähdään!

    VastaaPoista