22. maaliskuuta 2013

Postin tuomaa
Se joku heräsi aamulla ennen herätyskelloa ajatukseen: ”Oi, tänäänkin pitää tehdä sitä kamalaa gradua. En kyllä osaa. Ei tuu mitään.” Sitten se joku päätti marssia kaikesta huolimatta kirjastolle ja nakuttaa jotain koko päivän. Ja kas, oivallus, jonka se joku oli kuullut useaan otteeseen miehensä suusta, hyppäsi tajuntaan kello yhdeksän: ”Ei sitä koko työtä tarvitse kerralla selvittää. Pala kerrallaan”. Jo alkoi homma sujua. 

Iltapäivällä, kun se joku palasi kotiin lähes miellyttävän gradupäivän päätteeksi, odotti kynnysmatolla jotain jännittävää; kirje ja pakettikortti hänelle. Pakettikortti voi tarkoittaa vain yhtä asiaa – ÄITIYSPAKKAUS on postissa odottamassa meitä! Mutta mitä kummaa ruskeassa kirjekuoressa on? Sitä ei se joku voinut keksi lainkaan. 

Sielläpäs olikin graduahdistukseen määrättyjä pillereitä reseptin kanssa! ”Miten onnekas olenkaan kärsiessäni tällaisesta ahdistuksesta, johon määrätään tällaisia lääkkeitä”, ajatteli se joku ja mutusti heti joitakin herkullisia nappeja onnelliseen oloonsa. 

Pakettikorttikin lunastettiin jo. Ja siis myös päivän toinen ihana paketti on avattu ja sen sisältöä hypistelty. Jotain aatoksia voin laatikon sisällöstä laittaa vielä erikseen viikonloppuna. Tässä vain muutama tunnelmakuva päivästä, josta ei sitten tullutkaan niin ahdistava.

13 kommenttia:

 1. Siistin näköinen paketti.

  Kun minä olin pieni, tuo pahvilaatikko oli se paikka, johon mummu ja pappa kapaloivat esikoisensa. Minulla ei ole muistikuvia ihan alusta. Minä muistan vasta sen, kun elintaso oli noussut siihen pisteeseen, että jostain oli saatu häkkisänky. Siihen asti minä nukuin tuommoisessa pahvilaatikossa, ja hyvin nukuin. Nykyään nukun jo huonommin.

  Mahtaa pientä jännittää, kun kalustokin on jo saapunut.

  Isä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne ulkomailla ihmettelevät sitä, että suomalaisista lapsista edelleen iso osa nukkuu elämänsä ensimmäiset unet pahvilaatikossa.

   Vauva on varmaan ihan helisemässä, kun me ollaan "omittu" kaikki sen tavarat. Ovat vaan niin suloisia! :)

   Poista
 2. Voi tuo tunne kun pakkausta pääsi hypistämään...iih. Mukavaa viikonloppua teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen aiemmin lähinnä huvittuneena kuunnellut äitien pakkaushypetystä, mutta kyllä se vaan minuunkin iski, kun laatikko saatiin kotiin. Voi hyvänen aika! :) Ihanaa viikonloppua teillekin!

   Poista
 3. Juuri torstaina mummu kertoi Pekkan nukkuneen tuossa pahvilaatikossa niin kauan, kunnes aina sieltä pois kiivetessään sai pahvilaatikon kaatumaan päällensä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kuvittele, että joskus mekin mahdetaan olla mummuja, jotka kertovat tarinoita siitä mitä meidän lapset ovat äitiyspakkauslaatikoilla tehneet.

   Poista
 4. Ihana postaus ja varmasti ihana päivä. En voi uskoa silmiäni, että sulla on jo noin iso massu! <3

  Itsekin odotan, että äitiyspakkauksessa ne kirkkaat ja retrot värit veisivät sydämeni, mutta saa nähdä jos vaaleat yllättävät. On se äp kuitenkin tosi mahtava juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, näkiset sen luonnossa! Musta tuntuu, että se on kirjaimellisesti räjähtänyt viikossa :D Ja hei, voidaan tehdä vaihtarit, jos maut ei mene yksiin ;) Innolla odotellaan teidänkin fiiliksia pakkauksesta, sit kun saatte sen.

   Poista
 5. Ihanaa loppuodotusta molemmille ja tsemppiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiitos :) Voi miten monta kertaa te olette olleet mielessä! Toivottavasti uudenlainen elo sujuu mukavasti ja kaikki koko porukalla on hyvin.

   Poista
  2. Nyt alkaa pikkuhiljaa tottumaan uuteen rytmiin :) Johan tässä on 3kk jo mennytkin! Kaikki odotukset ovat ylittyneet ja ihanaa on <3

   Poista