9. maaliskuuta 2013

Harvinaista kahviseuraaOnpas ollut mukava aamu. Olen siivonnut ja järjestellyt kotiin vähän kevättä. Aurinko paistaa ulkona ja kohta lähdetään nautiskelemaan keväästä ihana pihalle asti.

Kohta alkaa vauvan kanssa odotusviikkoja olla takana niin paljon, että hirvittää. Ei vauvan tulo taloon, vaan gradun deadline :D Keskiviikkona kävin tapaamassa muuten professoria työn tiimoilta. Kyllä tässä hommia vielä saa tehdä, mutta lopulta tämäkin homma taatusti valmistuu. Motivaatio tuntuu olevan ihan kohdillaan ja intoakin piisaa, joten ei auta, kun istua kirjastolla kevään loppuun asti kirjoittamassa ja lukemassa. Sain kasan kirjallisuusvinkkejä, joita purkaessa meneekin varmasti ensi viikko. Tulevien päivien ohjelma on siis selvä: kuppi kuumaa ja nenä kiinni kirjaan. 

Meidän piti lähteä nyt viikonlopuksi ystävien luo vieraisille, mutta kuumetauti jyllää siihen malliin monella suunnalla, että joudutaan jäämään kotiin. Harmittaa hirveästi. Ystävät ovat vaan niin parasta! Onneksi eilen pelastavaksi enkeliksi ja kahviseuraksi sain yhden ihanan naisen - sellaisen harvinaislaatuisen kahvikaverin.Istuttiin PITKÄ tovi kahvilla ja juteltiin ihan kaikesta niin kuin aina ennenkin. En tiedä miten meinaan selvitä ensi syksystä ja talvesta täällä ilman ”omia” naisia. Että muuttoliikettä vaan kohti itää ystävät!

Nyt suunnittelemaan kevätretkiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti