10. maaliskuuta 2013

Aito sunnuntaiHei,

Mitä teillä on puuhattu sunnuntaina? 

Me vietettiin ihan superihana lomapäivä! Eilen tehtiin jo hurjat suunnitelmat kevätretkestä makkaranpaistoineen ja termarikahveineen. Ja miten ihana aamu valkenikaan tänään – juuri täydellinen retkeilysää! Kuitenkin kävellessämme messun jälkeen kotiin syntyi idea rennommasta retkestä. Mitäs jos keitetään vaan kahvit termariin ja napataan joku herkku kaupasta ja mennäänkin joen varteen nautiskelemaan auringosta sen sijaan, että säätäisimme busseilla itseämme jonnekin korpeen paistamaan makkaraa. Flunssainen Simo oli hyvillään ohjelman muutoksesta. Päästyämme kotiin ja nautiskeltuamme superrennosta sunnuntaitunnelmasta (ja keitettyämme monta kupillista flunssalääkettä puolikuntoiselle) päätimme olla varsin kekseliäitä ja juoda iltapäiväkahvit sittenkin jokivarren sijaan omalla parvekkeella nautiskellen kevätauringosta. Mikä huikea idea! Arvaatteko miten sitten kävi? No, me otettiin vähän päivänokosia ja säädettin omiamme ja kas – unohdimme juoda koko kahvit! Aivan täydellinen kevätretki siis meillä ;)

Hei, pakko esitellä vielä mitä löysin eilen eräästä laatikosta - Meidän Keittiökissan! Simo toi oranssin hurmurin minulle joskus Pariisista ja se roikkui jo Rantakadun keittiössä vanhan kunnon Strömbergin kaverina. Nyt se heiluttaa häntäänsä maustehyllyn vieressä ja vahtii tarkasti mitä keittiössä tapahtuu. Symppis tyyppi.
  
Mutta nyt kaivan kutimet esiin ja jatkan rentoilua. Huomenna taas kiinni arkeen!

2 kommenttia:

  1. Huikean hieno kevätretki! Tää pakottaa mut kertomaan, että täälläkin on ollut tosi sunnuntai sunnuntai :) Lähdettiin aamulla Lohtajalle messuun (jossa mut vajaat 10 min ennen messun alkua nakitettin tekstinlukijaksi), jäätin sen jälkeen seurikselle lounaalle ja kuuntelemaan raamattuluento. Kun lähdetiin ajamaan kotiin, tehtiin risteyksessä yhtäkkinen päätös kääntyä päinvastaiseen suuntaan ja ajaa kuuluisaan Pahkalaan, jossa päädyttiin iltapäiväkahveille ystävän vanhempien luo. Kotona tuolta kirkkoreissulta oltiin vasta ennen puol viittä, jolloin oli jo korkea aika päiväunille :D Ja nyt raamiksen jälkeen oon juuttunu ihanaan kangaskauppaan, miettimään, mitä vois ommella, että vois ostaa kankaita. http://kauppa.ompelunihanuus.fi/ Oivoi, saattaa tulla kalliiksi ;)

    VastaaPoista