21. huhtikuuta 2013

Perhe- ja parisuhdeviikonloppuPeti&puuro-majatalomme sulki ovensa jo odotettua aiemmin tänä viikonloppuna. Tosin mielellämme olisimme pitäneet vieraita pitempäänkin, mutta toisaalta, kyllä kahdenkeskinen aika (nyt kun sitä vielä voi helposti viettää) on varsin tärkeää. Ilman suunnitelmia alkaneesta viikonlopusta kehkeytyikin mitä mainioin. Kuvat viimepäiviltä ovat oikeastaan paras tapa kuvata kaikkea tapahtunutta: pieniä yllättäviä hetkiä ilman suurta stressiä. Pienet sormenjäljet peilissä kertovat siitä, että ihan kahden ei kuitenkaan maltettu olla…

Lauantaina kirjoittelin aamun gradua kirjastolla, mutta loppupäivä vietettiin rennosti. Lainasimme ystäväperheen meille viikonlopun kahviseuraksi (kuka sitä nyt yksin tai kaksin osaisi kahvinsa juoda!!), ja lauantaina viileän sään vuoksi herkuteltiin meillä sisällä. Partsi kaipaisi vielä talven jälkeen vähän tuunailua, jotta kahvi- ja teehetket voisi siirtää pysyvästi sinne. Kahdella pilkkijakkaralla ei valitettavasti vielä kauhean pitkälle päästä.. Toisaalta, ehkä on fiksuinta odotella myös niitä yli +10 asteen kelejä. 

Heräsin tänään ensimmäisen kerran klo.07:03. Ajatuksissa oli sulkea silmät vielä hetkeksi, kun nyt kuitenkin on sunnuntai eikä mihinkään kiire. Sisäinen kelloni määritteli kiireettömyyden ilmeisesti totaalliseksi, sillä seuraavan kerran avasin silmäni klo.09.35.. Yllättävästi kuitenkin aamulla saatiin puuhailtua kaikkea ihanaa, vaikka aamu venyikin noin pitkälle. Kaivoin ompelukoneen esille ja ratkoin taas visaisia ”jos vähän puran tästä ja ompelen tämän tähän, niin sitten varmaan…” –pulmia. Jotain valmistakin syntyi tällä kerralla. Siitä edellisestä solmuun ommellusta pupusta en aio julkaista kuvia Animalian yhteydenottojen pelossa..

Iltapäivällä suunnattiin kevään ensimmäisille terassikahveille. Miesten oluet jäivät haaveeksi, kun joelta puhalsi mukavan vilpoinen tuuli. Jäätelöt kuitenkin piti saada ;) Ja koska keli oli kohdillaan, pyörähdettiin vielä puistossa. Lämmin tuli katsellessa porukan nuorimman intoa leikkipaikalla. Eräältä kohteliaalta nuorelta mieheltä sain opastusta, ettei kyseessä ollut mikä tahansa kiipeilypaikka, vaan ihan oikea merirosvolaiva. Että ni. Sellaiseenkin siis päästiin viikonlopun aikana, kun tultiin hyvin juttuun nuoren kapteenin kanssa. Kerrassaan siis loistava viikonloppu!     

2 kommenttia:

 1. Hauskoja kuvia ja hauskanoloisia hetkiä! Täällä kamera unohtui kokonaan viikonlopuksi. Se aina harmittaa näin maanantaisin. :(

  Piti jo eilen kommentoida, että superihania nuo mobilet! Voi kunpa itsekin osaisi jotain tuollaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, tyhjästä on kurja kuvia nyhjästä :( Päivityksiä kuitenkin täällä odotellaan kovasti - kuvilla tai ilman!!

   Ja hei, mehän voidaan reilun viikon päästä yrittää kehitellä jotain meidän taidoille sopivia viritelmiä.. ;)

   Poista