15. helmikuuta 2013

Perjantaipuuhaa

Meillä on tänään touhuttu ihan koko päivän. Ovi on käynyt ja avaimia vaihdettu lennosta. Nytkin Simo on hiihtämässä ja bongaamassa taivaalta pilvetöntä kohtaa. Illalla on kuulemma joku ohilento luvassa. Vierashuoneen valloittanut veli painaa pitkää päivää koulujuttujen parissa ja minä … niin, mitäs minä olen tänään tehnyt?

Aamulla metsästin kadonnutta artikkelia turhaan ja kävin ihanan pitkällä lounaalla. Iltapäivän pyörin kaupungilla Simon kanssa. Käytiin tutustumassa vaunumarkkinoihin ja etsittiin kaukoputkeen lisäosia. Koville tahtoi ottaa tuo tallaaminen kaupungilla, vaikka tahti oli oikein rauhallinen, ja kotiin päästyämme olikin pakko ottaa ne puolentoista tunnin päiväunet. Onneksi heräsin aivan sattumalta riittävän ajoissa ehtiäkseni katsomaan wanhoja. He olivat kyllä kauniita ja komeita. Monta riviä tuttuja oppilaita ja yksi erityisen rakas kaunokainen pyörähtelivät kaikki upeasti. 

Postin mukana tuli tänään tämä komistus. En voinut kuin nauraa ääneen! :D Kiitos ystäväni <3 Tämä saa parhaan paikan oranssin kyljestä! Toivottavasti ystiskortit kummilapsille ovat myös päässet perille. Löysin noita kortteja pikkupuodista, jossa myydään lasten käytettyjä vaatteita, kankaita ja pieniä kivoja juttuja. Nämä ovat paikallista työtä. Minusta kerrassaan nerokas idea yhdistää pieni askartelupuuha korttiin. Ja näitähän voisi tehdä itsekin lisää…

Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Odotan ens viikon perjantaipuuhia :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Hetkikin oli ihana! Enokin tunsi ensimmäistä kertaa vauvan liikkeet ja pääsi jututtamaan pientä :)

   Poista
 3. Saapui kortti ainakin meille tänne Valkealaan :) kiitokset siitä! On niin ihana kuva, että taidan laittaa kehyksiin ja Toivon huoneen seinälle :)

  -Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla, että kortti tuli perille ja vielä mukavampaa on, että siitä on pidetty! Kortista tuli kyllä heti Toivo-vibat :) Mukavaa viikonloppua kaikille kolmelle!

   Poista