4. helmikuuta 2013

Viikonloppu = sattumien summaViikonloppu vierähti vikkelästi ohitse. Eilen illalla oli aivan epätodellinen olo, kun maattiin kahdestaan sängyn päällä: asunto oli hiljainen, naulakko oli tyhjentynyt takeista, jääkaapissa majailleesta banofeesta oli jäljellä vain murut ja vieraskirjasta oli täytetty ihan useampikin sivu (kiitos ihanat lähes kolmevuotiaat neidot, kun kävitte! ja tervetuloa uudelleenkin!). Torstaista lähtien meillä on pyörinyt ystäviä kylässä. Taas tuli todistettua erään vieraan jälkeensä jättämät sanat: ”Parhaat asiat tuntuvat tapahtuvan sattumalta”. En voi kun olla kiitollinen, että näitä sattumuksia tuntuu tulevan mukavalla tahdilla polullemme. 

Lauantaina vietin ihan hetken itsekseni kotosalla. Nautin kupin uutta teetä ja palan pannukakkua. Luin vauvalehtiä ja nappasin muutaman kuvan. Aamupäivällä olin käynyt hakemassa teekaapin täydennystä kahvi ja tee puodista. Se on ihana, mutta ongelmallinen paikka! Kaikkea olisi päästävä kokeilemaan, mutta teenjuontitahtimme ei tahdo millään riittää siihen. Illalla saimme ystäviltä vielä tuomiseksi yhden uuden pussin teetä. Voi tätä onnea!

Keväiset kruunukynttilät paloivat viikonlopussa. Se kertoo minusta hyvästä seurasta ja mielenkiintoisista keskusteluista.    

JK. En usko, että mahaa on oikeasti noin paljon. Joku kuvavääristymä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti