23. helmikuuta 2013

Kavereita ja kettujahtiMaanantaina viimeksi olen ehtinyt kirjoittaa jotain tänne. Miten kamalan nopeasti tämäkin viikko on mennyt! Kaikkea ihanaa ollaan kuitenkin ehditty touhuilla arkisten opiskelujuttujen ohella. Ja mikä parasta, kevät on päättänyt rantautua meille! Tai ainakin minun mieleeni. Valosta ja jopa auringosta olemme saaneet nauttia monena päivänä. 

Alkuviikosta vierashuoneessa majaili Simon ystävä sieltä nuoruuden ja junaratojen risteyskaupungista. Ja nyt loppuviikoksi samaan huoneeseen on majoitettuna minun ensimmäinen kämppikseni sieltä aivan samasta kaupungista. Ja koska Simo on hiihtämässä metsässä koko viikonlopun, me vietetään tyttöjen viikonloppu tehden sopivassa suhteessa kaikkea sitä mitä tehtiin solussakin ennen: jutellaan, juodaan teetä, tehdään käsitöitä ja katsotaan leffoja. 

Torstaina kuusivuotias kummityttö tuli lunastamaan synttärilahjakorttiaan. Ohjelma oli hiottu kummitädin ja kummitytön mieleen. Ensin piirretään ja herkutellaan kotikutoisen jätskibaarin antimilla ja tämän jälkeen suunnataan kulttuuririentoihin. Tällä kerralla liput koko kolmikolle oli tilattu teatteriin katsomaan Viirua ja Pesosta. Päivänsankari nautti vauhdikkaasta menosta ja täytyy sanoa, että tämä lastennäytelmä imaisi kyllä myös meidät aikuiset mukaansa. Kettujahti oli jännittävä ja naapurin Kosononen hauskempi kuin kirjoissa. Ja mikä parasta, tänäkin aamuna soi päässä esityksen tunnari. 

Nyt me aloitellaan täällä ihanaa lauantaipäivää ja toivotellaan sitä myös kaikille muille! Huomenna lisää kuulumisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti