17. helmikuuta 2013

Vauvauvaunut
Terveisiä päiväunilta!  Asunto on taas hiljainen. Veli hyppäsi bussiin ja me jäätiin viettämään rauhallista sunnuntaita. Tänään ajattelin ottaa ihan rennosti! Aika hulina viikko tulossa, joten olen varmasti ansainnut lekottelua sohvalla, sisustuslehtipinon ja ehkä jopa palan suklaakakkua. ;)

Tänään tehtiin viikon viimeinen ponnistus ja haettiin naapurista pinnasänky. Heillä oli kaksi ylimääräistä sänkyä, jotka täytyi ”kadottaa” uusien isojen tyttöjen sänkyjen tieltä. Lupasimme auttaa tässä ja kiikutimme toisen näistä häkkivarastoomme. Siitä mitä kaikkea muuta ”vauvaa” teimme tällä viikolla, kirjoittelen teille lisää huomenissa. Nyt pikaesittelyssä viikon huima saalis ja tuskainen rutistus – vaunut. 

Jos olisin tiennyt mikä säätö siitä alkaa, kun aloitin täysin viattoman vaunukartoituksen tori.fi –sivustolla, olisin varmasti jättänyt homman myöhempään. Jollekin jatkuva vaunujen kyttäily, mallien tutkiminen ja tarkempien tietojen kysely sopii, mutta minä taisin ottaa homman jotenkin raskaasti. Näin jo kahdet painajaisetkin kaameista vaunuista. Innokkaat myyjät säätivät vielä itse lisää ja soppa oli valmis. Onneksi ystävän vinkistä tajuttiin lähteä koeajamaan ihan niitä uusia kärryjä, jotta olisi jotain vertailupohjaa ja tietoa tehdä näin kierrätyskauppoja. Perjantainen vaunutestailu antoi vähän perspektiiviä ja ymmärrystä siitä mitä meille voitaisiin tarvita. Hyväkuntoiset yhdistelmävaunut, joissa olisi mielellään kovakantokoppa ja perus runkomalli suurilla pyörillä, olisi se meidän tarpeille sopiva juttu. Ensimmäisten vaunujen näyttö oli sovittu lauantaille. 

Ja ne me otettiin! Renkaista ja yhdestä repsottavasta merkistä näkee, että vaunuja on käytetty, mutta muuten ovat kuin uudet. Koppa on lähes käyttämätön ja ratasosa todella siisti. Hinta oli meille sopiva ja myyjä mukava, joten eka vaunulenkki tehtiin eilen tyhjien kärryjen kanssa lähikulmilta kotiin. Vielä pitää metsästää sadesuoja vaunuihin ja vähän pohdin tuota renkaiden vaihtoa. Mutta ne ehtii onneksi myöhemminkin!

Vaunujen osto oli kyllä minulle aika kaamea kokemus, jonka stressaavuutta en osannut ennakkoon yhtään pelätä. Varmasti homma olisi hoitunut helpommin, jos tässä tämä hormonitila olisi toinen. Olen kuitenkin tosi tyytyväinen, että nyt siistit, toimivat ja kohtuuhintaiset vaunut ovat säilössä varastossa. Ja kuten Simo totesi asiasta: ”Ei niitä kyllä itse kannata tehdä”.   

2 kommenttia:

  1. Hyvän näköiset vaunut! Nyt voit siirtyä näkemään niistä mukavia unia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä löytö kyllä olivat! Toivottavasti noissa myös näkee niitä hyviä unia :)

      Poista