9. helmikuuta 2013

Vaikka Antarktikselle!
Ihana lauantai! Nukuin tavallista pitempään ja vietin rauhallista aamua. Viikonlopun ohjelma on käsittänyt kaikessa komeudessaan


-          aivot tyhjentävää viihdettä (Iholla, Girls, leffoja,…)
-     loputonta minisukkien purkamista ja neulomista (miten ne laskuvirheet kertaantuvatkin tuossa mittakaavassa?)
-          ihanan pitkän kahvitteluhetken ystävän kanssa kaupungilla
-          kirpparipöksyt pikkuiselle ja minulle uudet kengät
-          salaattia! (ja vähän herkkujakin…)
-          ja vähän kerrassaan toteutettua siivousta
 

Tuntuu, että imurointi on ainoa asia, joka tässä vaiheessa on aiheuttanut minulle puuskutusta ja hankalaa oloa. Salillakin pärjään hyvin, mutta imurin kanssa meillä ei vaan oikein suju. Siivoilin sitten tänään kolmessa erässä pala palalta. Meneehän se näinkin :)

Kierreltiin ystävän kanssa tänään kaupungilla. Löysin vauvalla lastenvaatekirppikseltä hyväkuntoiset housut. Kamalasti ei olla tehty mitään hankintoja vielä tulevalle lapselle, mutta muutamia hyväkuntoisia vaatteita ollaan jo ostettu valmiiksi. Koska ihan vielä ei ole ymmärrystä siitä millaiset vaatteet ja yhdistelmät tuntuvat itsestä järkeviltä/sopivat meidän vauvalle, olemme ajatelleet edetä tässäkin asiassa maltillisesti. Kaikkea ensimmäisenä vuonna tarvittavaa ei tarvitse olla vielä valmiina. Näin ainakin toivotaan ;)

En ole mikään kaupoissa erityisen hyvin viihtyvä nainen. Harmittikin kovasti, kun tajusin, että kenkäkauppareissu olisi pakosta taas edessä. Niistä ihanista vihreistä (kuukauden vanhoista!) talvikengistä paukahti vetoketju ja irtosi vuoritikkaukset viime viikolla. Että näin. Harmitti kovasti, kun kyseessä oli oikeasti laadukkaat ja hintavat kengät. Liikkeestä ilmoitettiin, että tehdas ei lähetä korvaavia kenkiä, vaan voisin katsella jotkut toiset tilalle tai tyytyä rahaan. Tämän hetkiset kriteerit täyttävät lämpimät ja turvalliset kengät löydettiin onneksi kivuttomasti lopulta toisesta liikkeestä. Näillä kelpaa lähteä vaikka Antarktikselle! Muuten onnistunut ostosreissu, mutta toinen lämpöpohjalliseni seikkailee nyt jossain sovittamassani oikeanjalan kengässä. Hän viettäköön hulvattoman vapaan viikonlopun, sillä maanantaina odottaa lämmittäjääkin paluu arkeen…  

2 kommenttia:

  1. Ihana nähdä kuva susta masun kans. Haluttais jo nähdä livenäkin! Tosi kaunis odottaja olet. :) Mä yritin kans katsoa Girlsiä kun oli kehuttu, mut en lämmenny ollenkaan. Ehkä ihan hyvä juttu, ettei tule liikaa telkkaria tuijotettua. Hyvää viikkoa murunen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olo ei ole ollut lainkaan kaunis viime päivinä, mutta eiköhän tästä taas nousta. :) Et arvaakkaa miten ikävä mulla onkaan teitä! Pitää soitella alkuviikosta. Ja se Girls: muutama eka jakso oli musta ihan teräviä, mutta neljännen kohdalla se alko jo mennä vähän.. Että tuskin tulee munkaan enempää katsottua. Kokeilen seuraavaksiTremeä :)

      Poista