25. helmikuuta 2013

Korppi ja sen kaverit
Ihanaa maanantaita! 


Haluan esitellä teillekin mitä suloista vauva sai viikonloppuna lahjaksi ystävältämme. Hän oli neulonut ja virkannut jotain todella erityistä pikkuiselle <3 Eikö olekin ihana! Vuoden alussa saatiin erikoinen tekstiviesti, jossa kyseltiin yhteistä lempieläintä. Emme osanneet millään päättää yhtä, joten paluuviestiin laitettiin sekä korppi että laiskiainen. Ja nyt ne kumpikin ovat osana tätä peittoa :) Neule on mukavan kevyt kesävauvaa ajatellen, sellainen jonka saa helposti käärittyä mukaan vaunuihin tai hoitolaukkuun. Tätä käytetään varmasti ahkerasti. Vielä suuri kiitos tästä yllätyksestä!

6 kommenttia:

 1. Tämä on kyllä edelleen niin ihana! :) Tulee hyvälle mielelle näistä kuvista.

  VastaaPoista
 2. Aivan niin todella mahtava peitto. Mitäs tässä nyt enää itse voi suunnitella, kun teitä on lahjottu jollakin tuollaisella kauneuden sekamelskalla. :o) Ihanaa matkaa ja nauttikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peitto on kyllä kerrassaan hulvaton! Mutta niin ovat kyllä sinunkin lankakorisi aarteet! Olen käynyt ahkerasti kurkkimassa ja kuolaamassa niitä nyt viime päivien aikana ;)

   Poista
 3. Pakko käydä hymyilemässä näille kuville joka kerta, kun käyn kurkkaamassa sun blogia. Ehdin jo niin tottua siihen, että nuo palaset oli koko ajan silmissä vallaten puolet mun sohvasta ja/tai lattiasta :D Nämä kuvat on sitä paitsi paljon laadukkaampia kuin mun omat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyhän vain, ja saa tuota tulla tännekin taas ihan livenä ihmettelemään, kun unohdat miten hauska se on :)

   Poista