29. syyskuuta 2013

mieltäni vaivaa
Olen jumissa. Kaikkea olen yrittänyt, mutta turhaan. Alituisesti, lakkaamatta, jatkuvasti, kaiken aikaa ja tauotta, mieltäni vaivaa eräs seikka. Tai itse asiassa kaksi. Tai no, rehellisesti sanottuna kolme. 
 
1) Oletko katsonut minisarjan Cranford? Tai oikeammin Cranfordin naiset? Jos olet, tiedät mistä puhun. Jos et, vaadin, älä ota selvää. Elizabath Gaskellin teoksiin pohjautuva VIISIosainen sarja imaisi minut maailmaansa. Ehkä ymmärrätkin jo mikä on ongelman nimi? MINIsarja! Kuka hullu keksii tehdä minisarjan? Ensimmäiset kaksi jaksoa lämmittelyyn ja viimeiset kaksi siihen, että katsoja yritetään jotenkin irrottaa maailmasta. Tuskaa. Olen viikon yrittänyt päästä pois Cranfordista, mutta hurmaavat ikäneidot pitävät minua otteessaan. Olen kuullut lisäjaksoista, mutta en tiedä ovatko ne minulle vain uuden putken ja vieroitusoireiden alku. 

2) Teen pojalle villatakkia. Ainaoikeaa koko työ. Tällaisen juuri osaan ehkä tehdä. Raitoja. Lasta pitäisi hoitaa ja pyykkiäkin pestä, mutta kädet hakeutuvat innokkaasti neuleen pariin. Onneksi olen onnistunut pitämään paidan lukkojen takana välillä 06.30-19.30, joten poika ei ole kärsinyt vielä pakkomielteestäni. 

3) Eeva Kolun täydellinen suklaakakku. Oletko tehnyt tätä? Mietin kakkua vähintään viisi kertaa viikossa. Olen jäänyt koukkuun ”jotain makeaa kahvin kanssa” –ajatukseen ja liian usein tuo ajatukseni on Eeva Kolu ja suklaakakku. Tai no, tarkemmin Eeva Kolun suklaakakku. En tiedä miten makea Eeva on ja sopiiko hän kahvin kanssa, mutta ( ja ennen kaikkea KOSKA en ole vielä kertaakaan pettynyt naisen blogiin enkä yhteenkään ohjeeseen, joita olen häneltä lainannut) olen varma, että suklaakakku ja minä ainakin sopisimme hyvin yhteen. Mutta ymmärrättekö – ohje vaatii odottamaan yön yli ensimmäistä lusikallista. En kestä. 

Että näin. Kiva viikonloppu oli ja ihana viikko tulossa, mutta en nyt pysty puhumaan niistä, koska 1,2,3.
Haleja teille  

5 kommenttia:

 1. Hei!Löysin sun blogin tai siis olen löytänyt jo aiemmin,mutta nyt vasta yhdisti ;)!Mahtavat äitiyden pehmittämät aivosolut.
  Ihana kirjoitus,laittoi ihan hymyksi..kun tuota..itselläkin viime kuukausina ilmestynyt erilaisia 1,2,3 ja jopa 4,5 ajatuksia päähän,jotka eivät anna tilaa muille ajatuksille.
  niin.oijoi,miksi klikkasinkaan tuota suklaakakku linkkiä.

  terkuin Heidi+E

  ps.nähdäänhän joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Heidi! Kiva, kun löysit tänne! Tiedätkö juuri tänään puhuin yhteiselle ystävälleni, että pitäisi nähdä teitä! Meillä on vain aika hurja viikko tulossa.. Laitetaan viestiä ja sovitaan vaikka seuraavalle jotkut kahvi/mehutreffit :) Voisi olla hyvä syy tehdä kakkua ;)

   Poista
 2. Mä voin yrittää lohduttaa kohtaan 1. Lisäjaksoja on vielä vähemmän ja ne on kauhean surullisia. Melkein puolet henkilöistä kuolee ja sillai. Eli jos haluat vierottua, katso ne. Jos haluat säilyttää idyllin, niin älä katso vaan anna sen maailman sen omaa elämäänsä mielessäsi.

  Ja nyt mä kuolaan tuota kakkua :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa TÄSTÄKIN vinkistä. Tätä koko soppahan alkoi siitä, kun kysyit multa, että "oletko katsonut tätä?". Taidan jättää lisäjaksot katsomatta ja jäädä lillumaan johonkin pikkukaupungin idyliin. :) Halauksia sinne, ja laita viestiä, jos kokeilet kakkua ;)

   Poista
  2. Uups, olin ihan unohtanut olevani syyllinen alkuperäiseen ongelmaan. Anteeksi! :) Mutta tokihan on mukavampaa jakaa ongelmansa jollekin toisellekin, kuin kärsiä siitä vain yksin ;) Halauksia sinnekin!

   Poista