12. tammikuuta 2013

Uusi alku
Se tunne,


 • kun olet saanut pidettyä itsesi erossa suklaasta ja salmiakista kolme viikkoa ja siitä huolimatta menet ja sorrut ostamaan leffaan sen valtavan säkin lisäainemöllejä ja suklaaunelmia
 • kun täräytät elokuussa kaikki kesän säästösi ulkomaanmatkaan, jonka suuntana on lämmin etelä. 
 • kun kuulet itsesi sanovan puhelimessa (jälleen kerran) ”kyllä” sijaista kaipaavalle rehtorille. Mikä gradu?
 • kun päädyt ostamaan oudon väriset kengät niiden vähemmän oudon väristen sijaan, koska sinut valtasi sääli niitä kaikkia ”huonomman” värisiä poloisia kohtaan, joita kukaan ei ollut ostanut.   


Niin, joskus vain riskin otto kannattaa, outoa fiilistä suositellaan kuuntelemaan ja hetken mielijohde on se paras johde. Vai miten se menikään. 

Me emme ole varanneet kuuman elokuun keskellä reissua Turkkiin, vaan suunnittelemme helmikuussa lähtevämme etsimään pakkasia Pietariin. Nerokasta. 

”Nerokasta” on mielestäni myös pitää yli kahden kuukauden blogitauko ja pohtia oikeasti sitä, miksi haluan levitellä elämääni kaikkien muidenkin luettavaksi. No, kun on se tunne. Ajattelen, että kaikista lieveilmiöistä huolimatta (vanhat ja mahdolliset tulevat oppilaat löytävät tänne, jaan liikaa tietoa elämästäni ”kaikille”, olen vapauttanut ikuisiksi ajoiksi kuvat itsestäni Minni-hiireksi pukeutuneena netin datalaineille,…) minä vain pidän tästä. Blogi saa minut ajattelemaan omaa elämääni positiivisemmin. Tämän kautta huomaan arjessamme asioita, jotka muuten jäisivät ehkä kokonaan huomiotta. Niin ja valehtelematta lokakuun lopun jälkeen olen ottanut 15 valokuvaa. 

Ehkä minä vielä koen sokeriällötyksen, sateisen Turkin elokuun ja vihreiden kenkien ongelmat myös tämän blogin kanssa, mutta toivon todella, että olen nyt tullut tänne taas jäädäkseni. Ainakin hetkeksi ;) Toivottavasti joku muukin vielä löytää tänne!  

14 kommenttia:

 1. Mustakin tuntuu, että blogia kirjoittamalla omaan elämään on helpompi suhtautua positiivisesti, tai positiivisemmin. Ja eikö se ole jo ihan hyvä syy kirjoitella... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni se on mitä mainioin syy jatkaa tätä! Ihanaa, kun sinä olet jaksanut niin ahkerasti kirjoittaa myö omasta elostasi :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. :) Ja kiitos hei kortista ja tikkunekusta - tulivat tarpeen ;)

   Poista
  2. Palkinto oli nyt muuttanut hieman ulkoista muotoaan sitten edellisen jakamisen, mutta visuaalisia uudistuksiahan nyt aina tapahtuu - varsinkin silloin, kun mun ruokakauppani valikoimassa ei ole alkuperäistä palkintoa ;) Mutta tuohan oli ehkä jopa kultaisempi!

   Poista
  3. Totta! Loistava löytö. :)

   Poista
 3. Ihana kun aloitit uudestaan! Itse ajattelen blogista juuri samalla tavalla. Jo pelkästään kuvien ottaminen on hyvä syy jatkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kun itsekin palasit! :) Ihan hävettää miten vähän olen ottanut mitään kuvia koko syksynä. Parannusta siis etsitään tähän!

   Poista
 4. Olipas ihanaa huomata, että sinulta oli tullut uusi päivitys! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukavaa, kun olet jaksanut käydä täällä kurkkimassa!

   Poista
 5. Jee, mahtavaa, että olet täällä jälleen! :) A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustuksesta! Toivottavasti jaksan roikkua langoilla pitkään :)

   Poista
 6. Ihanaa, että olet takaisin! Ehdin jo kaivata. Ja millaisen yllätyksen luinkaan tuosta uudemmasta! :D Kaikkea ihanaa ja kepeää talven keskelle.
  Gradu on voitettavissa - etenkin kun on motivaattorit kohdallaan. :)

  Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! Ihanaa on ollut lukea sinunkin kuulumisia ja asuntoprojektin vaiheita pitkin talvea. Ilmoitathan, kun tulet käymään täällä, niin juodaan teet H:n keikkuvassa pöydässä :)

   Poista