21. tammikuuta 2013

Maanantai. Mitä tekisin kanssasi?


Kolmen päivän tauko gradun kanssa ja tuntuu, että kaikki täytyy aloittaa taas alusta. Siirryin kirjaston alakerrasta yläkertaan lukemaan ja korjaamaan aikaansaatuja sivuja. Isojen ikkunoiden äärestä näkee hyvin pihalle. Valitettavankin hyvin. Ajatukset harhailivat tänään jo tulevaan kesään, turvakaukaloihin ja yösyöttöihin. Vielä olisi paljon hommia edessä ennen ”kesälomalle” siirtymistä.

Huomaan odottavani jo viikonloppua, lomaa porukoilla, seuraavia yövieraita, seuraavaa yövierailua – jotain muuta kuin seuraavaa aamua kirjastolla gradun parissa. Mutta vaikka suhde minun ja erään K.T:n välillä tuntuu ottavan välillä kovasti voimille, olen lopulta onnellinen, että olen tässä. Osaanpahan ainakin nauttia viikonlopuista ja haaveilla niistä jo maanantaina. 

Ihanaa viikonlopun odotusta ja niitä pakollisia välipäiviä.

3 kommenttia:

 1. Kovasti tsemppiä gradupakerrukseen! Se ei todellakaan ole herkkua (ainakaan henkisesti), mutta on siinä jotain hyviäkin puolia. Yritä nauttia kahvihetkistä, vapaista illoista, blogin päivittelystä ja niistä ihanista viikonlopuista. Tähän samaan elämäntilanteeseen tuskin päädyt enää koskaan! :) <3
  -Laura

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti tämä on ensimmäinen ja viimeinen gradu mikä pitää vääntää :) Kiitos Laura tsemppauksesta! Kyllä tämä taas tästä..

  VastaaPoista
 3. Blogissani on sinulle tunnustus. :) Näin helpottamaan alkuviikon viikonloppuikävää.

  VastaaPoista