20. tammikuuta 2013

Uutta päässä

Venytetty viikonloppu, ah mikä ihana keksintö! Perjantai meni pitkälti asioita hoitaessa ja ystävistä nauttiessa. Gradutiedostoa en avannut kertaakaan, vaan pidin ihan oikean viikkovapaan kirjoittamisesta. Toivottavasti tämä pidennetty viikonloppu, ihana seura, rauhalliset aamut ja hyvät leffat saavat minut kirjoittamaa hullunlailla huomenna. 

Perjantaina kävin hakemassa optikolta uudet lasini. Mitäs tykkäätte? Vaihtelua näissä on ainakin niihin edellisiin. Minä viihdyn ja Simokin tykkää! Viikolla lyhennetyn tukan pariksikin ne minusta käyvät varsin hyvin. Pyysin kampaajaani leikkaamaan vielä vahvempaa kontrastia sivujen ja tuon pitkän keskiosion välille. Malli on todella toimina sillä vahvan leikkauksen ansiosta se kestää siedettävän näköisenä pitkälläkin leikkuuvälillä. Ja koska hiukset on leikattu täysin symmetrisesti kummaltakin puolelta, voi jakausta huoletta vaihtaa, kammata hiukset taakse tai rohkeasti silmille. 

Kuvat ovat siltä tämän aamun ainoalta aurinkoiselta hetkeltä, joka me onneksi vietettiin pihalla pakkasaamusta nautiskellen.

4 kommenttia:

 1. Ihana tukka, lasit ja tyttö! <3
  -Laura

  VastaaPoista
 2. Hyvä kokonaisuus! On tuo lyhyt kyllä ehdottomasti sun juttu! Uudet lasit tuovat ilmettä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Viihdyn kyllä kumpienkin kanssa loistavasti!

   Poista