14. tammikuuta 2013

Viikonloppu


Perjantaina vietettiin Simon kanssa yhteistä iltaa ja juhlittiin vuosipäivää (ja minun syntymäpäivääni). Ikäkriisi on ottanut minusta itselleen uhrin jo vuosi sitten, mutta nyt tuntuu kuin ”vanhuus” ottaisi minut kokonaan valtaansa. Onneksi olen nähnyt monien hienojen naisten selviävän uusista kymmenluvuista mahtavasti ja jopa hehkuvan niittä viettäessään. (Onnea vielä kummitädille! Olet superkaunis ”uusnuori”!)

Lauantaina pyörähdin kaupungilla nopsasti ja Simon vinkistä kipaisin kotiin tullessa vanhan suosikki kuppilan kirpparilla. Vanha Koira lopettaa ja uusi omistaja ei kaipaa irtaimistoa. Sain saalistettua meille taulun ja viinipullotelineen. Simo oli hetkeä aiemmin tehnyt kaupat toisesta taulusta ja neljästä tuopista. Tuopeista en nyt tiedä, mutta taulut olivat minusta loistavat ja ennen kaikkea mitä parhaimmat muistot tuosta kuppilasta ja siellä vietetyistä illoista. Nyt meillä soi vaimea irkkumusa ainiaan. 

Iltapäivällä kipaistiin vielä yksiin 6-vuotisbileisiin onnittelemaan kummityttöä. Meno oli mukavaa ja kaikkia sukulaisia oli ihanaa nähdä. Jotenkin vain on hurja tajuta, että vasta vaipoissa juoksennellut takkutukka on nyt viidesluokkalainen neito, jolla on napakat omat mielipiteet ja näkemykset elämään. Serkkukatraan miesten puolia piti pitkä muusikko, joka kyllä mielestäni aivan vasta oppi ajamaan pyörällä ja pelaamaan luurankopeliä. Mihin ne vuoden oikein ovat hävinneet?  

Sunnuntai. Mikä ihana päivä. Täydellistä. Meillä keitettiin aamukahvit rauhassa. Vähän urheilua aamuun ja iltapäivästä taas rauhallista hiimailua ystävien kanssa. Parasta. Pyhä päivän huipennus oli kyllä elämäni ensimmäinen lentopallomatsi. Vielä kuitenkin katsomon puolelta sujui tämä osallistuminen peliin. Valitettavasti kannustajaksi (ja meidän kahden lajiin vihkiytymättömän oppaaksi) pääsi myös kentällä huhkinut kaverimme. 


Uusi viikko on tervetullut! 
 

7 kommenttia:

 1. Noinkin vanhaksi naiseksi omistat kyllä nuorekkaat kengät -upeat! ;) A

  VastaaPoista
 2. Omasta ikäkriisistäni nähden uskaltaisin väittää, ettei sulla pitäis olla syytä kriiseilyyn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh, kokemuksen ääni vai ;)

   Poista
  2. Etkö sä luota mun huiman etumatkan tuomaan kokemukseen? :D Mutta ihan vakavastikin, älä suotta kriiseile. Mieti vaikka, miten kamalaa oikeestaan olisi olla teini..

   Poista
 3. Vaikuttaa kivalta teidän viikonloppu. :) Laitoin sulle tunnustuksen blogiin! Käy kurkkimassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jos vaikka jonkun näistä tunnustuksista saisin eteen päinkin.. ;)

   Poista